Teasere noi pentru Fisker EMotion: modelul electric cu autonomie de 640 de kilometri va costa 115.000 de euro

de Daniel Popescu
Vineri, 09.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fisker a publicat încă 3 teasere pentru modelul său electric EMotion, care va putea fi comandat din 30 iunie. Acesta va atinge aproape 260 km/h și va avea o autonomie de 640 de kilometri.

Constructorul indepedent Fisker se pregătește pentru lansarea primului său model electric în luna august, iar acum a publicat trei noi teasere pentru acesta și a oferit câteva detalii suplimentare.

Astfel, Fisker a confirmat că viteza maximă va ajunge la circa 257 km/h. Structura modelului va fi realizată din fibră de carbon și aluminiu, materiale utilizate inclusiv pentru jante, ceea ce a permis o scădere a masei acestora componente cu 40%. De asemenea, fibra de carbon este folosită și pentru elemente frontale, laterale și de pe spate.

În plus, dacă până acum știam doar că autonomia va ajunge la 640 de kilometri, Fisker a dezvăluit că va utiliza o baterie de înaltă densitate cu sistem de răcire și că încărcarea se va realiza prin intermediul tehnologiei proprietare UltraCharger, care permite o autonomie de peste 160 de kilometri după numai 9 minute de încărcare.

Din punct de vedere tehnologic, Fisker EMoțion va fi echipată cu un sistem Lidar și camere video în loc de oglinzi laterale.

Precomenzile vor putea fi efectuate începând din 30 iunie, iar prețul de bază a fost stabilit la 129.900 de dolari, echivalentul a circa 116.000 de euro. 

Via HybridCars

Comentarii (3)

  • frumos...dar legislatia parca nu permite lipsa retrovizoarelor altele decat cu oglinda
    4 2
  • edit... nu permite retrovizorele altele decat...
    2 2
  • re ceva...vag din Fisker karma
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru