Noul Fisker EMotion, dezvăluit in premieră: design elegant și autonomie de 640 de kilometri

de Daniel Popescu
Luni, 12.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Henrik Fisker a publicat prima imagine completă cu noul model electric Fisker EMotion, care scoate în evidență un design elegant. Mașina are o autonomie de până la 640 de kilometri.

Cu 3 zile în urmă, Fisker a publicat câteva teasere cu diverse elemente de design ale noului model electric EMotion. Iată însă că a venit momentul și pentru prima imagine completă EMotion, care beneficiază de un design elegant, complet diferit de o serie de randari publicate de proprietarul Henrik Fisker în cursul anului trecut.

Cu această ocazie, Fisker a confirmat și o serie de informații cu privire la performanțele acumulatorului bazat pe grafen. Astfel, acesta va avea o autonomie de 640 de kilometri, însă partea cea mai interesantă este ca o încărcare de numai 9 minute va permite o autonomie de circa 160 de kilometri.

De altfel, producătorul afirmă că bateria oferă "cea mai mare densitate de energie din lume" datorită tehnologiei pe care o încorporează.

În plus, Fisker susține că EMotion este dotată din fabrică cu toate componentele hardware necesare pentru un condus autonom, inclusiv un senzor Lidar poziționat în partea frontală, însă nu este clar ca nivel de autonomie va putea atinge modelul.

Precomenzile pentru Fisker EMotion vor fi acceptate din 30 iunie pentru circa 115.000 de euro, în timp ce prezentarea oficială a modelului a fost programată pentru 17 august.

Via Autocar, Carscoops

Comentarii (4)

  • probably the nice car in the world
    6 9
  • sa i-o dea lui hammond s-o testeze, am inteles ca se pricepe
    13 0
  • someone
    incep masinile sa arate din ce in ce mai mult cu cele din i-robot si back to the future...dar aici nu ma refer la de lorean
    2 0
  • asa da! nu mizeriile de la mercedes, benve si restul.
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru