Voteaza:
5 voturi | 10 comentarii

Maserati Ghibli - prima plimbare fără camuflaj pe drumurile publice

Maserati va lansa în curând în Europa modelul Ghibli, fratele mai mic al lui Quattroporte. Acesta a fost surprins fără camuflaj în Rotterdam, în timpul filmărilor pentru un spot TV.

Comentarii (10)

  • Adrian24
    la 03.06.2013, 17:38
    Superbaaa! In sfarsit un adversar pentru M5!
    +9
  • Gioni Inglezu
    la 03.06.2013, 21:09
    Cand am vazut-o prima data am crezut ca e oribila dar acum mi-am dat seama ca e o masina grozava...
    +10
  • Adrian
    la 04.06.2013, 00:40
    Frumos ce sa zic. Inca o dovada ca italienii stiu sa fabrice masini foarte frumoase. Da culoarea aia nu il prinde...
    @Adrian24
    Nu stiu daca va fi o masina asa bine echilibrata ca M5 (e greu pt. ca de cateva generatii e perfectionata in timp) dar mai exclusivista si mai frumoasa cu siguranta ca va fi.
    +2
  • la 04.06.2013, 10:16
    @Ardian24
    Motorul de top va fi de 3l si 410cp, deci nu va fi un concurent pentru M5.
    +4
  • Adrian24
    la 04.06.2013, 15:00
    @ShelbyV8- asta la debut. sunt sigur ca italienii au in plan si o motorizare concurenta pt M5. nu uita ca exista pe noul Quatroporte motorizarea de 3.8l si 530cp disponibila si cu tractiune integrala. la urma urmei pt ce sa te bagi in liga asta daca nu-l ataci pe cel mai bun. iar maserati are ceva de demonstrat si sunt sigur ca are si cu ce.
    @Adrian- e adevarat ce spui tu, insa nici maserati nu sunt lipsiti de expertiza. mai ales ca pot apela si la fratii lor mai mari de la Ferrari.
    +4
  • Adrian
    la 04.06.2013, 16:03
    @Adrian24
    Asa sa fie...si eu imi doresc ca Maserati sa ii bata putin pe cei de la M/// la capitolul performante.
    Era un fel de banc:
    In Anglia se muta cineva din alta tara si isi face o casa. Isi pune omul gazon in curte si il lucreaza un an si ceva. Dupa un an isi intreaba vecinul:
    >Vecine...cum reusesti sa ai un gazon asa perfect iar al meu este rar, parjolit si creste greu. Si eu il ud, il tund, il ingrijesc ca si tine dar nu arata ca al tau.
    >Vecinul ii raspunde: Ce sa iti fac vecine....tu il lucrezi de un an. Noi facem asta de 500 de ani.
    Cam asa si cu BMW M si Maserati care vrea sa se bata cu ei.
    0
  • la 04.06.2013, 20:16
    @Adrian........nu e chiar asa.......nu conteaza cata experienta ai in spate.....chiar nu conteaza
    uitate in sectoru super-car.........unde Pagani,Koenigsegg,McLaren.....sunt la acelasi nivel ca si Porsche,Ferrari sau Lambo.......constructori care au cate 50-60 de ani in spate..........
    +2
  • Adrian24
    la 04.06.2013, 22:00
    @tzenu_bmw
    nu te contrazic, dar cred ca cele amintite de tine joaca mai degraba cartea exclusivismului decat pe cea a performantei absolute
    -
  • Adrian
    la 04.06.2013, 22:41
    @tzenu_bmw
    Da...in lumea auto altfel.
    Acum sincer sa fim Pagani,Koenigsegg,McLaren sau Bugatti sunt superioare din toate punctele de vedere fata de Porsche, Ferrari si Lamborghini. Dar si pretul este pe masura frumusetii si al performantelor (si raritatii lor pt. ca se produc in numar limitat). Dar sa nu uitam ca tot 911 ramane cea mai aerodinamica caroserie produsa pana acum si e din ce in ce mai buna pt. ca au tot ,,sculptat la ea in timp''+ echilibru intre (performante-consum-dinamica etc a atins perfectiunea), tot un Ferrari iti da senzatii tari si unice de masina sport pur sange, si tot un Lamborghini te face sa te simti ca in OZN.
    M-ul si AMG (apropo de AMG si Pagani are motor AMG) sunt niste titani care cu greu pot avea concurenta. Maserati chiar daca va avea performnate mai bune sau va suna mai bine cand apesi acceleratia, imi e greu sa cred ca va avea dinamica unui M5.
    0
  • octav
    la 05.06.2013, 09:23
    @Adrian

    Se pare ca din pacate nu stii prea multe lucruri despre Maserati...daca vorbesti despre anii de traditie in constructia de masini de performanta,s-ar putea sa te socheze sa afli ca Maserati producea masini pt competitie chiar inainte ca BMW sa produca masini de orice fel,ca sa nu mai vorbim de divizia M de performanta care a aparut mult mai tarziu...incercati sa va informati macar putin inainte sa fiti asa vehementi in a sustine ceva ;) si inca o bomba pt tine Maserati facea masini performante atunci cand nici macar Ferrari nu exista...deci despre ce lipsa de traditie vorbim aici?
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru