Voteaza:
7 voturi | 15 comentarii

Lamborghini şi cea mai norocoasă veveriţă din lume

Veveriţele sunt vietăţi destul de rapide. Nu mai rapide însă decât un supercar de talia lui Lamborghini LP670-4 SV, iar imaginile următoare o dovedesc.

Comentarii (15)

  • la 01.07.2011, 11:09
    probabil cea mai norocoasa veverita din istorie! :)
    +11
  • eu
    la 01.07.2011, 11:12
    umpic credca a palit-o:)))..se aude un sunet cand trece peste ea...la cat de joasa e ii probabil sa fi fost atinsa umpic:P
    -8
  • Catalin
    la 01.07.2011, 11:13
    Tare mi-ar fi placut ca soferul sa fi fost in locul veveritei.
    -48
  • la 01.07.2011, 11:21
    Tare mi-ar fi placut ca veverita sa fi fost in locul soferului.
    +41
  • Matei
    la 01.07.2011, 11:42
    Daca va uitati cu atentie, veti vedea ca i-a rupt/fracturat coada.
    Cand intra pe circuit are coada sus, iar cand iese de sub masina ii atarna coada.
    +11
  • ciurik
    la 01.07.2011, 12:11
    da, i-a rupt o bucata de coada, se vede cum sare si se si aude. dar oricum. maxim de norocoasa, tinand cont ca lambo e o masina joasa!
    +1
  • Mircea
    la 01.07.2011, 12:43
    Nenorociti , astia sunt oamenii , vad ca voi doar comentati ce a patit veverita insa degeaba spuneti ca i-a rupt coada deoarece nici nu va pare rau de ea , tare mi-ar fi placut sa fie unul din voi in locul veveritei , mai ales tipul de mai sus cu numele "eu" care face semne de messenger exprimand hohote de ras...
    Sa stiti ca ii respect pe cei carora le este mila de bietul animal insa restul sunt niste jigodii ...cei carora nu le este mila inseamna ca nu le-ar fi mila nici sa ucida oameni !
    -22
  • dandana
    la 01.07.2011, 15:27
    viteza salveaza vieti....
    0
  • Catalin
    la 01.07.2011, 17:12
    Mircea iti dai seama ca veverita nu putea fi oprita sa intre pe circuit.........si da lambo a lovit veverita......se vede in reluarea slowmotion ca o parte a cozii e rupta, luata de curentul de aer din spatele masini....fara suparare mircea
    -3
  • Mircea
    la 01.07.2011, 17:52
    problema e ca nu multora le pare rau de biata veverita dupa ce au vazut acest video
    +2
  • BaditzaEx
    la 01.07.2011, 18:00
    norocoasa veverita ,ca a ramas in viata ...dar cum au observat si ante de mai sus, clar a suferit o fractura ori la coloana si cel putin coada i-a fost rupta,sper totusi ca la aceea viteza sa nu fi suferit si sa fi simtit doar o amorteala - o vina exista pt suferinta animalelor ( nu este ceva normal si daca esti OM si gandesti & simti precum unul,n-are cum sa nu te atinga si sa-ti pese pt orice vietate care este chinuita de societatea umana direct si/sau indirect ) , vina pt suferinta vietatii in cauza este a organizatorilor,ar fi putut imprejmui intr-un fel sau altul circuitul, spatiile verzi...oricum pt mine Ideea este urmatoarea daca Omul este atat de puternic si inteligent,destept,evoluat... ii sta in putinta sa aibe grija de vietatile mai putin capabile si sa le ofere compasiune .
    Si pe mine, ma deranjeaza specimene genul @eu - pusti flegmatici fara nici un rost si consideratie fata de natura,curatenie,animale ...care au un singur vocabular ,ala de < mes > si privesc sau chiar participa cu incantare la gesturi salbatice de < Animale > impotriva unor vietati mai slabe ...
    +6
  • balanel
    la 01.07.2011, 18:24
    categoria FUNNY de la AM, o veverita,dupa ce i-a taiata casuta ( un copac vechi de 100 de ani ) si i-a fost luat habitaclu natural, hrana ( prin defrisarea unei portiuni de padure ) a ajuns sa caute de mancare prin gunoaiele circuitului de mare viteza unde era sa fie facuta una cu asfaltul ... fff < FUNNY > AM,intr-adevar in aroganta si prostia noastra incitam la un sadism si o superficialitate demna de CAN-CAN, Felicitari !!!
    Nu vreau sa o dau in nu stiu ce lectii filozofale si-n idei Animal Planet ,dar punand < stiri > pe o anumita categorie influentati NATARAI care habar n-au cum sa perceapa si sa judece singuri, sa se amuze vizavi de un incident amuzant doar prin prisma faptului ca ,contrazice cliseul cum ca viteza ucide .
    Toate cele bune la toate Animalele si la toti Domnii
    +10
  • la 01.07.2011, 18:59
    In general omul are o actiune invaziva asupra mediului inconjurator. Betoane, poluare si invadarea habitatului natural al vietuitoarelor. Saraca veverita a ajuns subiect si la tv, iar unii se distreaza de parca au gasit faza zilei. Veverita a scapat cu viata, dar poate nu va mai fi niciodata ca inainte...
    Animalele nu reusesc sa evite invazia omului si nici neglijenta celor raspunzatori de circuitul respectiv, dar poate un sofer cu sange rece care dispune de un supercar ar fi franat scurt, ar fi eliberat frana si apoi ar fi tras usor dreapta de volan... Spun poate, pentru ca pot doar sa-mi imaginez cum se vede lumea din jur la viteza pe care o avea masina. Din pacate, uneori oamenii pot strica echilibrul mediului inconjurator. Daca unii se pot distra la asa ceva, nu imi pare deloc bine pentru ei.
    +8
  • la 01.07.2011, 22:13
    @Mircea

    Normal ca nu mi-ar fi mila sa ucid oameni.In razboi tu ce crezi ca se intampla?Se joaca "Nu te supara frate"?

    Mare minune ca a rupt coada unei veverite.Daca lovea un taur si murea omul din masina era mai bine?Normal.Merita omul sa moara ca taurul e un biet animal pe care l-am distrus si etc...Povesti de adormit copii.

    @Octav72

    Da frate,zici ca ne spui dintr-un basm "dar poate nu va mai fi niciodata ca inainte"...Oricum noi ne batem joc de mediul inconjurator de mult timp asa ca nu vad care-i problema in a te plimbi cu masina pe circuit.

    @All activitstii contra soferului

    Ma voi stiti cum sunteti?Ca aia de au rasarit peste noapte,carora le pasa de caii de la letea,mare minune.Tu mananci in fiecare zi cotlet,mananci carne de vita,de porc,de pui si nu te intrebi niciodata cum a ajuns carnea aia in magazine.Ca animalele au fost sacrificate si ca au fost crescute ca pe rosii,la nivel industrial cate 1000 de capete/hala. Foarte frumos,da nu,caii au fost,vai de mine,sacrificati.

    Extraordinar de penibil... :)
    -9
  • DAN
    la 05.07.2011, 15:26
    ar trebiui luate masuri de prevenire a acestor gen de intamplari ! iar veverita se pare ca are ” 7 vieti” oricum 10 + pt ea
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru