Voteaza:
4 voturi | 11 comentarii

Dacia Logan MCV este disecată de englezii de la Carbuyer

Britanicii de la Carbuyer pun la încercare cel mai nou model Dacia ce este disponibil pe piața din Marea Britanie: Logan MCV. Modelul testat este varianta de bază Acces.

Comentarii (11)

  • vianu
    la 08.03.2015, 12:40
    ce am observat la englezii astia (mai ales la ei): diplomatia cu care vorbesc despre si analizeaza un model.

    Nu pleaca cu prejudecati, nu stramba din nas din prima secunda de prezentare, nu fac glumite proaste, nu o fac pe smecherii si vesnicii nemultumiti, nu cauta nod in papura, nu isi bat joc de brand/marca/model, nu vorbesc de viteza maxima, nu forteaza masina.

    In schimb vorbesc si se comporta cum nu fac majoritatea prezentatorilor nostri
    +25
  • la 08.03.2015, 12:45
    M-a deranjat foarte tare review-ul MCV-ului . Nu zic ca varianta aia este in vreun fel de cumparat , dar daca testa varianta Laureate nu se mai caca zdreanta aia atat pe ea ! A fost foarte foarte subiectiva ceea ce nu accept de la un jurnalist (ca nu e A3) !!!

    Jeg ... de atunci m-am dezabonat de la newsletter-ul carbuyer si m-am mutat pe Telegraph cars ... cu Rebecca vechea prezentatoare de la Carbuyer ! Imi pare rau de Matt ca era capabil , dar i-au facut echipa cu oligofrena asta!
    -12
  • Suleyman Cunoscatoru
    la 08.03.2015, 13:49
    Eu as pune-o pe prezentatoare in portbagaj sa ii dau martisor de 8 martie :)

    Nu stiu ce experienta poate avea o femei sa prezinte, eu nu am intalnit femei care sa simta masina, am prins numai din alea ce lasa de ambreiaj de zici ca atunci crapa cutia. Parca n-au simt.
    -19
  • Mitica
    la 08.03.2015, 15:32
    @Suleyman Cunoscatoru

    Nu exista o bariera sexuala pentru a face review-uri. Daca ai o pasiune pentru masini, nu conteaza daca esti femeie sau barbat.

    Cat despre Ginny Buckley, femeia are experienta vasta in jurnalismul auto, cea mai veche aparitie a ei am gasit-o prin anii '80 in cadrul vechiului Top Gear. Deci, peste 20 de ani de experienta ajung?
    +15
  • la 08.03.2015, 16:24
    @suleyman, daca numai de femei din acelea ai parte, poate problema e la tine ;) stii cum zic ?
    +17
  • @suleyman
    la 08.03.2015, 17:20
    Sule, Ginny a condus mai multe masini decat femei la care te-ai gandit tu cand ai facut treaba aia... stii tu...
    +7
  • mishazaitev
    la 09.03.2015, 09:59
    @Suleyman

    Ce sa spun! Tu ai o vasta experienta! Ti-a spus un prieten, ti-a spus o ruda... Ai cititi pe un forum...
    De Vicki Butler-Henderson ce zici, istetule?
    +4
  • Azazel
    la 09.03.2015, 13:13
    @ingerulol, atata timp cat masina asta e in productie si in Anglia, acolo unde a fost testata, care e problema ca au testat-o?
    Dar ce ne facem cand ne referim la tinuta de drum sau calitatea materialelor, sau siguranta chiar si in cazul unui Laureate care nu este cu mult mai sus decat un Logan de baza? Hai, calmeaza-te si recunoasta ca dpdv tehnic Logan e slab. Pana la urma e de inteles pentru ca pretul conteaza cel mai mult, Doar e un low cost.
    +4
  • vianu
    la 09.03.2015, 14:29
    @ingerulol...acum am vazut comentariul tau...probabil ai postat de pe mobil.

    De ce sa testeze o varianta mai tare? Asta e obicei romanesc...culmea, in tara in care optionalele sunt trecute cu vederea pentru ca numai sunt bani pentru ele si in tara care musteste de SH-uri tot din lipsa de bani. Ne place sa o ardem cu niste cazaturi care au fost ceva la vremea lor iar daca e vorba de masini noi totul se reduce la o tabla in versiune de baza.

    La fel si in cazul testelor din media...se ia una bucata masina de la dealer dotata cam cu tot ce se poate si concluziile sunt: ca masina e potenta, ca e bine facuta, ca e silentioasa, meseriasa si...scumpa. Adica nimic din ce ar putea ajuta un potential cumparator a carui (asa cum am zis mai sus) banutii nu sunt pct forte.

    Deci ce e mai bine ?
    +10
  • hazard
    la 09.03.2015, 15:25
    Dacia se vinde binisor la englezi. Au chiar si un forum foarte civilizat, nu ca la noi.
    +9
  • la 10.03.2015, 10:43
    avand in vedere ca un englez obisnuit isi ia un logan din asta din maxim 3 salarii, ma astept sa se vanda si mai bine in continuare.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru