Voteaza:
30 voturi | 4 comentarii

Fifth Gear testează Dacia Duster prin Munţii Atlas din Maroc

Primul model Dacia modern care va intra pe piaţa din Marea Britanie a fost luat la întrebări de Jonny Smith (Fifth Gear) pe una dintre cele mai frumoase şosele din Maroc. Materialul e delicios.

Comentarii (4)

  • adrian78
    la 28.11.2011, 11:39
    Din pacate cea mai trista concluzie din test test e ca si cei din Maroc au drumuri mai bune ca ale noastre!!In rest poate imbunatatesc si ce de la Dacia oferta de comfort de la anul adica ESP care devine obligatoriu oricum climaronic sa mai fure ceva din marketingul celor de la Skoda!!
    +25
  • Razvan
    la 28.11.2011, 17:41
    ''duster is hard like a gyspsy'' :)) oare de ce nu ma mira.
    +21
  • de acord
    la 28.11.2011, 21:55
    Concluzia:

    "Finishes aren't great, BUT are you buyning it for the quality of the dash? No! You're buying it because it's rugged, it's surprisingly comfortable and it will be able to go off-road... properly off-road as well... i'm really impressed"
    +22
  • la 30.11.2011, 18:55
    Sper ca primiti destui bani de la nivea si celelalte reclame incat sa pierdeti cititori. eu cel putin nu mai am de gand sa intru cat timp ma dispera la maxim reclamele astea aiurea.
    +9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru