Voteaza:
10 voturi | 6 comentarii

Plusurile și minusurile noului Volvo XC90

Britanicii au avut deja ocazia de a testa noul Volvo XC90, SUV-ul de top al constructorului suedez. Primele impresii sunt bune, însă este loc și pentru câteva bile negre.

Comentarii (6)

  • arogantul
    la 28.05.2015, 21:15
    inca un kakatzel de review de cateva minute care de fapt nu spune mai nimic ci doar repeta prostioare de marketing.
    si e pacat ca l-ati ales pe asta, pentru ca au iesit atatea review-uri pe youtube si printre ele sunt si cateva chiar ok care intra in detalii, detalii care chiar pot interesa eventualii cumparatori.
    -4
  • volvo xc90
    la 29.05.2015, 08:29
    Mie mi-ar fi placut sa aiba butoanele clasice pt comanda climatizarii. Mi se pare aiurea sa intri in meniul interfetei digitale din bord pt o chestiune destul de simpla, directa... e contraintuitiv.
    +7
  • la 29.05.2015, 12:24
    Ma asteptam sa fie pus la zid mai rau, sa se spuna ca este clar mai slab ca X5, Range Rover si ceilalti. Nici eu nu pot sa zic ca sunt adeptul unei tablete in consola centrala. Dar parca usor, usor incep sa ma obisnuiesc cu ideea. Poate ca cei care au ales sa faca asta stiu mai bine. In plus, tinand cont ce tot mai multi vor adopta aceasta idee, inseamna ca majoritatii le place. Nu pot sa ma pronunt exact pana nu voi incerca.Inca nu m-am urcat intr-un XC90... de drive test cred ca nici nu se pune problema, ca sa testez un pic acea tableta. Oricum este o evolutie clara a suedezilor si aceasta masina este o dovada ca lucrurile merg intr-o directie buna, chiar si fara "stapani" atat de cunoscuti. Astept un test si din partea celor de la Automarket.
    +4
  • vianu
    la 29.05.2015, 19:54
    @arogantul....nea omul ala cred ca face printre cele mai bune review-uri, ca si tine imi dau si eu cu parerea.

    acum daca Mat Watson (ca asa il cheama pe individ) face kakatzele nu stiu ce parere ai avea de review-urile celui care se semneaza cu "marek drivers", in opinia mea cel mai infatuat, mai habarnist si mai subiectiv tester de pe YT.
    0
  • arogantul
    la 29.05.2015, 21:46
    @vianu
    cauta pe YT alex on autos, si o sa vezi diferenta
    +2
  • la 31.05.2015, 09:15
    Un defect la masina este ca este prea perfecta.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru