Hyundai prezintă culorile lui i20 WRC pentru 2015. Kevin Abbring va concura în câteva etape

de Daniel Popescu
Marti, 13.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a dezvăluit marţi culorile modelului i20 WRC pentru sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri şi a anunţat că olandezul Kevin Abbring va concura în câteva etape.

Sunt entuziasmat să mă alătur liniei de piloţi Hyundai pentru sezonul 2015 în calitate de pilot de teste.

Kevin Abbring
Pilot de teste Hyundai
Hyundai a publicat marţi prima fotografie oficială cu culorile lui Hyundai i20 WRC pentru sezonul 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri. Schimbările comparativ cu culorile folosite în sezonul precedent sunt mai degrabă minore, iar o notă distinctă rămâne în continuare logo-ul i20 afişat proeminent pe grilă.

Tot marţi, constructorul sud-coreean a anunţat numirea lui Kevin Abbring în postul de pilot de teste şi de dezvoltare pentru i20 WRC. De asemenea, olandezul va avea oportunitatea de a concura în câteva etape ale sezonului, însă acestea nu au fost încă nominalizate.

"Sunt entuziasmat să mă alătur liniei de piloţi Hyundai pentru sezonul 2015 în calitate de pilot de teste. Am urmărit cu interes debutul echipei în WRC şi a depăşit toate aşteptările. Aştept cu nerăbdare să contribui la dezvoltarea maşinii şi să lucrez cu o echipă talentată", a declarat el.

În vârstă de 25 de ani, Abbring a concurat în sezonul 2014 în Campionatul European de Raliuri pentru Peugeot, însă s-a remarcat doar prin locul doi obţinut în Raliul Azore, întrucât în celelalte patru etape la care a luat start a abandonat.

Tot la volanul unui Peugeot 208 T16, Abbring a ocupat locul 14 în clasamentul general în Raliul Franţei din WRC.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru