Volkswagen a îmbunătăţit Polo R WRC pentru sezonul 2014

de Daniel Popescu
Joi, 09.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a dezvăluit introducerea unor îmbunătăţiri de natură tehnică pentru Polo R WRC înaintea sezonului 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Esential 10 raliuri din 13 a castigat Volkswagen in sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri
Regulamentul tehnic pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri este acelaşi cu cel de anul trecut, însă echipele au posibilitatea de a adopta anumite schimbări pentru maşini prin intermediul unor aşa-numiţi "jokeri".

Campioana mondială Volkswagen a optat pentru o nouă versiune de software a sistemelor electronice cu scopul de a îmbunătăţi stabilitatea maşinii, însă a optimizat şi unele componente ale şasiului şi a ales noi setări pentru trenul de rulare.

"În sporturile cu motor, dacă nu mergi înainte, mergi înapoi. Nu-ţi poţi permite să te opreşti nici măcar o secundă când vine vorba despre dezvoltare tehnică. Chiar dacă am câştigat în 2013, cu siguranţă nu ne-am culcat pe lauri. Am încercat să profităm de toate opţiunile pe care le-am avut, iar multe detalii ale lui Polo R WRC au fost dezvoltate comparativ cu debutul nostru din urmă cu 12 luni", a declarat Jost Capito, directorul Volkswagen Motorsport.

Pe lângă noutăţile de natură tehnică, Volkswagen a optat şi pentru o uşoară schimbare a culorilor maşinii, care are acum un aspect mai "dinamic" datorită noilor forme ale dungilor gri şi albastre.

Via Volkswagen

Comentarii (2)

  • daci76
    Loeb va ramane oricum 'tataicul' acestui sport.
    6 1
  • pacat ca in wrc sunt doar 4 modele, polo, ds3, fiesta si mini
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru