Spune-ne ce ai schimba la modelul Dacia Logan si ti-l desenam asa cum vrei!
  1. Spune-ne ce ai schimba la modelul pe care ti-l prezentam saptamanal
  2. Noi alegem cele mai intresante propuneri ale voastre
  3. Desenam masina asa cum o vreti voi
  4. Vezi masina desenta de tine pe automarket

FII DESIGNER: Am desenat Dacia Logan asa cum il vreti

Cel de-al doilea episod al proiectului Automarket "Fii Designer" aduce in prim plan modelul Dacia Logan. Propunerile voastre au creat o versiune inedita a lui Logan, care prezinta elemente de la numeroase modele de pe piata.

Proiectul Automarket "Fii Designer" a ajuns deja la cel de-al doilea episod, iar cititorii nostri au venit cu numeroase propuneri, Dacia Logan fiind cel mai intalnit model pe soselele din Romania. Atat proprietarii de Logan, cat si simpli privitori si-au spus parerea cu privire la acest model, iar cele mai pertinente si interesante sugestii au fost alese pentru a crea o noua versiune a lui Logan.

La cinci ani de la lansarea acestui model pe piata din Romania, Automarket si Andrei Avarvarii au creat o versiune inedita a lui Logan, croita strict dupa cele mai interesante propuneri ale cititorilor Automarket. Schimbarile operate de Andrei Avarvarii sunt radicale si ii confera lui Logan o noua alura. Iata propunerile utilizatorilor nostri care au fost alese pentru redesenarea lui Logan:

Razvan: "Farurile ar trebui alungite mai mult pe aripa si mai ascutite ( cum sunt spre grila fata). Alt lucru e capota. Ar arata mai bine cu ea lasata mai jos (la bot).....sa intre mai mult in grila.” Adrian: “proiectoare de ceata opel astra modelul curent."

Anonim: "oglinzile le-as face intr-o singura culoare."

vTT: "Numarul de inmatriculare ar trebui sa se afle pe portbagaj inscris intre semnalizatoare. Farurile un pic mai lungi si mai putin inalte (stil A4). Capota sa fie 'rizata' in lateralele siglei nu pe centrul ei (stil Skoda).Antena in spatele plafonului nu fata (stil Golf)"

Steli: "Cu siguranta as incerca sa schimb grila fata (incl. farurile). Eu personal m-as duce catre partea fata de la conceptul DUSTER."

ReVoLuTiOn: "Stopuri ca pe Renaul Megane Sedane ptr. ca se apropie de cele actuale."

Emilian: "Oglinzile alungite orizontal pentru o mai buna vizibilitate, incadrate in usa."

stefa88u: "plafonul un pic mai jos....si portiera din spate altfel...si geamurile"

luci: "barile protectie ar trebui sa fie iesite mai mult in afara pentru crearea unui aspect mai "nervos", inclusiv in lateral pe aripi."

Crick: "Linia geamurilor laterale trebuie ridicata, nu are sens ca geamul sa fie pana in dreptul cotului.Respectiv inclinatia liniei capotei trebuie diminuata, farurile mutate mai spre exterior si grila mai evidenta sa ofere mult aer radiatroului."

First_yoyo: "nu trebuie adaugat nimic foarte super HIGH tech de shimbat as schimba grila, cu una mai dinamica, nu cu acele plastice logo dacia mult mai mic. fara acel crom "chicios", mai bine culoarea caroseriei"

Semtex: "Roti de dimensiuni mai mari 205/55 R16"

florin ciobanu: "Numarul din fata putin mai ingropat in spoiler"

Moa: "Sa nu mai fie asa de mica.fundul putin mai luuung."

GABI: "6 luneta cu vreo 5 garde mai plonjata"

Maniaku: "stopuri pe orizontala nu pe verticala"

Cassy: "Farurile sa fie un pic micsorate, dar putin alungite"

adylyk: "Desingul Oglinzilor sa fie ca la Noua Skoda Superb"

floryn: "schimbata putin a treia tripla spate ( cea din geam) ceva mai mult luminata ....( mai bne este iluminata la 1310) ...ar fi destul de aratoasa o a treia tripla spate iluminata cu leduri ( cum e la VW Bora ) Bogdan a nivelul capului. poate la fata, as aduce o nata de duster, iar la spate as modifica putin forma stopurilor, si as pune leduri, zic eu in fasii verticale, rosu/galben ...poate niste jante mai mari cu 2 inci din stock ar merge f frumos, si aripile sa fie la fel putin marite, decupatura lor."

Lorin: "capac tractare de pe bara spate, ceva mai micut si elegant"

Ufx: "inca mi se pare putin cam inalt, si linia masinii mi se pare ca nu are nici o noima, botul are o linie, pana la fund e altcumva si apoi ajungem la fundul inalt, o linie mai armonioasa eventual"

  1. Iulian la 15.07.2009 (12:54)
    Dizain frate!!!
    Avand in vedere timpul scurt, nici nu ma asteptam la ceva original. Prefer varianta originala....
    19 vote 8 vote
  2. mihai la 15.07.2009 (12:55)
    mda
    si din logan a iesit megane....spatele
    28 vote 1 vote
  3. R la 15.07.2009 (13:04)
    comantariu
    Fata intr-adevar este mult mai frumoasa, are si ea aspect de masina, spatele insa pe langa ca seamana cu cel de Megane, nici macar mult mai frumos nu mi se pare, ma asteptam la un design mai frumos si la mai multa originalitate in spate.
    Felicitari oricum.
    9 vote 3 vote
  4. BOGDAN la 15.07.2009 (13:07)
    dacia logan
    ERA MAI INTERESANT UN SONDAJ.
    CU CE MODEL ATI VREA SA SEMENE DACIA LOGAN?
    1.SKODA OCTAVIA
    2.HONDA ACORD
    3.VW PASSAT
    ...
    25 vote 10 vote
  5. Adrian la 15.07.2009 (13:07)
    dacia
    Mie imi place cum a iesit,se imbina mai bine formele decat la bmw.
    Fata arata chiar interesant - e un fel de logan-trek.
    9 vote 7 vote
  6. moa la 15.07.2009 (13:18)
    ...
    Eu cred ca nu ajunge sa faceti o sg schita... adica ar trebui sa mai lucrati la masina asta... (la acest draft)... de ex., a-ti ales stopurile megane... ok, DAR linia laterala a masinii l-ati lasat curbata in jos dupa roata spate, cand de la o posta se vede cat de frumos ar da exact in partea de jos a stopurilor
    3 vote 0 vote
  7. Paul la 15.07.2009 (13:35)
    Fii designer e eronat ca principiu
    Automarket ar trebui sa stie ca, intr-un proces de design, cea mai sigura cale catre "failure" este incercarea de a multumi pe toata lumea! De aia exista departamente de design, conduse de niste oameni cu o viziune si o directie creativa.
    10 vote 3 vote
  8. semtex la 15.07.2009 (13:36)
    @BOGDAN
    ce octavia, ce passat mah ??? parca ar fi cine stie ce frumuseti, sau ar avea cine stie ce rafinament sau subtilitati stilistice... hai lasa-ne !
    10 vote 8 vote
  9. carlos la 15.07.2009 (13:39)
    kk
    mie nu-mi place rezultatul :|
    11 vote 0 vote
  10. Bogdan la 15.07.2009 (13:40)
    Urat
    ce ati facut voi akolo, nici nu se compara cu originalul,cel mai smecher e loganu numai vorbiti prostii.
    7 vote 7 vote
  11. Mihai la 15.07.2009 (13:50)
    Logan
    Mie imi place cum a iesit . Oricum toate masinile cam seamana intre ele, pt ca, evident, totul s-a mai facut si nimic nu mai e original. Nu conteaza cu care seamana mai mult, ci cat va costa si daca va avea un aspect placut.
    Parerea mea...
    4 vote 3 vote
  12. Rommel la 15.07.2009 (13:52)
    logan
    mda desii spatele e clar copiat dupa megane ...masina arata bine , mult mai bine ca originalul si sincer cred ca mi-as cumpara una daca ara arata asa...si nu sunt vre-un fan am loganului ...chiar il detest ...dar aici a iesit binisor ..
    4 vote 1 vote
  13. PIG la 15.07.2009 (13:52)
    Felicitari !
    l-ati facut.......MEGANE ! ! ! Vai ce pas important, cine sunt designerii ?? Ca tare as vrea sa ii intreb ce au adus nou si extrordinar la masina asta.......Pacat.
    7 vote 2 vote
  14. vali ! la 15.07.2009 (13:56)
    aiurea !
    ce i-ati facut frate....mai bine puneti un megane de la spate ...iar fata ...cu farurile alea de musca ii sta super aiurea ...cum i-ar sta unui tir cu far de bicicleta ???
    Sincer dupa parerea mea...v-ati chinuit degeaba , ati facut un mare chici !!!!!!!!!!!!!
    8 vote 2 vote
  15. Anonim la 15.07.2009 (13:57)
    struto-camila
    Tot respectul pentru efortul depus (if any), dar nu prea pare nimic original in ce prezentati voi acolo. sincer nu-mi dau seama care-i scopul acestui articol? o sa mergeti cumva la dacia / renault sa-l prezentati? i guess not ....
    oricum, mai din toate unghiurile aduce cu megane II sedan, ceea ce nu ar fi o mare surpriza tinand cont ca renault pregateste sedan-ul pt v3, iar modelul de top al lu' dacia ar putea prelua foarte mult de la meganul actual (vezi passat si superb-ul vechi).
    5 vote 1 vote
  16. AcidMan la 15.07.2009 (13:59)
    Symbol?
    Ati facut un renault symbol din dacia logan...
    mare realizare...
    1 vote 3 vote
  17. dorru la 15.07.2009 (13:59)
    Spatele
    Pe cat de agresiv este desenata partea frontala (care este OK), pe atat de "cuminte" este spatele. Cred ca ar trebui adaugat un mic eleron, cam cum este la varianta originala, dar modificat, sa nu mai fie curbat ci drept. Iar faruruile, ar trebui sa ramana daor pe partea din spate, fara sa se mai prelungeasca pe aripile din spate.
    0 vote 1 vote
  18. pep la 15.07.2009 (14:00)
    sa
    Mie im place cum a iesit toata lumea vb de stopuri de megan si aku lea facut dar vad ca akum iar le comentati ca e megan din spate..
    imi placee.. cum a iesittt... e ok
    dar la interior?? nu se lucreaza..??
    2 vote 0 vote
  19. ciprian la 15.07.2009 (14:07)
    :|
    mi se pare mie sau are aceleasi linii ca si bmw-ul?
    nu e o idee buna sa redesenati voi automobile pt ca uite ce iese;).
    1 vote 1 vote
  20. gigi la 15.07.2009 (14:09)
    Nasola rau
    Aoleu frate !!!ce dracu e asta!!Parca e un stuto megan
    4 vote 2 vote
  21. ufx la 15.07.2009 (14:11)
    asa da
    asa mias lua si eu unu ;)
    2 vote 0 vote
  22. Un nene la 15.07.2009 (14:12)
    Trist
    Imi pare bine ca ati avut aceasta initiativa pana la urma deoarece scoate la iveala multe despre publicul roman si preferintele acestuia. Desenul reflecta dorinta publicului ceea ce dovedeste ca romanul ar prefera un megane cu faruri schimbate decat o masina originala!
    Ca si in cazul desenelor precedente din aceasta serie de articole, originalul mi se pare mult mai reusit. Motivul este in opinia mea faptul ca design-ul este facut de o armata de oameni foarte bine pregatiti, inclusiv la Dacia. Oricat talent la Photoshop are cel ce realizeaza aceste imagini (respect!), el trebuie sa urmeze sfaturile unor neica-nimeni care se pricep la design cum se pricepe romanul la fotbal si la politica.
    3 vote 1 vote
  23. me la 15.07.2009 (14:20)
    megane
    Mai bine inlocuiati poza cu un megane sedan.
    2 vote 2 vote
  24. LM la 15.07.2009 (14:26)
    Design-designer
    NU DORESC SA CRITIC PE NIMENI (unele idei chiar imi plac).
    Dar:
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Design
    1. As insista pe fraza "Este o concepţie şi o metodă de creaţie care urmăreşte să asigure fiecărui produs un înalt randament funcţional". E drept ca prin utilizarea zilnica (as zice chiar excesiva) s-a cam pierdut din vedere partea a doua a definitiei astfel ca designer este catalogat (din ce in ce mai mult) cel care vine cu o idee in zona ASPECTULUI (indiferent daca aceasta are sau nu impact si in zona de FUNCTIONAL a produsului respectiv).
    Pentru a ne referi si la AUTO (industrie):
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Design_industrial#Defini.C5.A3ia_designului_industrial
    2. Oare, in aceasta situatie, de ce s-a preferat formularea (as zice pretentioasa, dar, deh, "dã mai bine") "Fii designer" in locul uneia mai "cuminti" de tipul "Cum ai vrea tu sa arate Dacia Logan?"
    Toate bune.
    3 vote 0 vote
  25. Marius la 15.07.2009 (14:28)
    varza
    E VARZA ... mai bine o lasati asa urata cum era ...
    2 vote 5 vote
  26. davyd la 15.07.2009 (14:29)
    aoleu
    e o idee buna aceasta de a lasa pe cititori sa fie designeri.......iar bmw-u mia placut cat de cat cum a iesit....in schimb cu loganu ati pus capac.....farurile fatza arata dezastru....spatele nu mai tre sa zic eu.....o spun toti.....e megane.......desi farurile par mai alungite......in schimb linia plafonului arata mult mai bine dar strica un punct forte al loganului...spatiul interior....mai ales al capului.....succes in continuare si ar fi fain sa se poate si interioru sa poata fi redesant de cititori.......totusi sa fi un designer nu e atat de usor cum ar parea sa fie......
    2 vote 1 vote
  27. mariusm la 15.07.2009 (14:34)
    nu poti impaca si capra si varza
    1. spatele prea duce a combinatie linea-symbol cu stopuri de mondeo... decat spre aripa, eu as duce stopurile spre interior, pe capota portbagaj
    2. lasati mizeriile alea de proiectoare "lanterna" si ganditi unele care sa nu deranjeze ca actualele
    0 vote 2 vote
  28. Cassy la 15.07.2009 (14:48)
    design reusit
    Arata foarte bine Loganul acesta schimbat, eu unul sunt multumit de el, dar daca asa va arata viitorul Logan in proprtie de 80-90%, as fi si mai multumit.
    3 vote 2 vote
  29. dan la 15.07.2009 (14:48)
    ca de obicei
    asta..e reclama mascata la Logan???
    2 vote 4 vote
  30. bola la 15.07.2009 (14:56)
    partea frontala nu mi se pare deloc potrivita. Tendinta de azi este ca farurile sa devina mai mari, prelungite pe capota, grila asemenea se face tot mai mare, in niciun caz nu se ingusteaza frontalul.
    Stopurile verticale fac parte din identitatea recenta Dacia(solenza, logan1), nu vad de ce s-ar schimba.
    Numai bine !
    2 vote 0 vote
  31. un suporter la 15.07.2009 (15:21)
    felicitari! Original Kitsch
    Bine ca a iesit tot un renault, ca eram sigur ca va iesi vechea serie 3 de la bmw. Din lac in put! ii lipseste eleronul de porche care sa se ridice la 30 la ora.
    1 vote 0 vote
  32. vali la 15.07.2009 (15:25)
    s
    chiar ca seamana cu un megan sedane
    2 vote 0 vote
  33. oau la 15.07.2009 (15:26)
    parerea mea , e mai frumoasa si originala , as vrea sa o vad pe strada
    2 vote 1 vote
  34. radu la 15.07.2009 (15:34)
    none
    FAIL !
    3 vote 1 vote
  35. page la 15.07.2009 (16:04)
    mda
    parca e tractor:|
    spatele e frumos..dar fata iti lasa un gust amar:|
    oameni care au contribuit la designer nu au habar ce inseamna sa faci o masina care sa aibe un aspect placut si atragator
    eu am zis de la inceput nu ai ce sa modifici la un logan ..arata asa cum trebuie sa arate..este o masina simpla,frumusica si ieftina:D
    2 vote 1 vote
  36. Lorin la 15.07.2009 (16:12)
    nicee!
    sincer .. desi poate majoritatea spun ca "vaii ce replica! seamana cu masina aia nasoala!!" dar sa fim seriosi , ati vrea voi asa o dacie! De bine sau de rau, cum zic unii , multi dintre voi ati prefera sa conduceti asa ceva decat 1300 - le lu' tata care full of sound sistems, geamuri fumurii, etc. Stiu si eu cum e viata de posesor al unei masini, ma bucur insa ca am o masina noua.
    Eu zic ca ar fi ceva ca Dacia si grupul Renault sa scoata pe piata asemenea masini, de ce nu , arata f sportiv Loganul asta.
    Respect!
    1 vote 0 vote
  37. Cocaine la 15.07.2009 (16:19)
    ...
    e dragutza....dar cam MEGANE :| ...shame on you
    1 vote 1 vote
  38. cristian la 15.07.2009 (16:40)
    szuperba
    Foarte frumos. Este mult mai frumoasa in varianta de new design si chiar daca seamana cu renault megane, e superba!
    2 vote 1 vote
  39. eustake la 15.07.2009 (16:45)
    hm
    Prefer varianta originala. Nu prea se aliniaza noile forme.
    1 vote 3 vote
  40. dragos la 15.07.2009 (16:52)
    megan 2
    semana prea mult cu megan...nu e original..mai incercati..
    1 vote 0 vote
  41. andrei la 15.07.2009 (17:22)
    super designe ce ati facut numa ca ati uitat ceva MASINA ASTA EXISTA DEJA si se numeste Renault Megane =))))))
    1 vote 1 vote
  42. lulu la 15.07.2009 (17:22)
    nu se poate :))))
    Cine spune ca exemplarul de mai sus arata bine are cu capul :))))Intr-adevar, gusturile nu se discuta, insa de data asta n-a iesit bine.
    Sunt de parere ca Loganul original arata mult....mult mai bine !
    Problema lä acest...prototip :)))) ... este ca are cate putin din toate. E normal sa nu arate bine, in final. Asa se intampla cand isi da romanul cu parerea :)) Hai sa-i punem si de-aia....si de-aia :))))
    PEACE !
    1 vote 1 vote
  43. Atomicus la 15.07.2009 (17:34)
    Se poate si mai bine...
    Subscriu la cele spuse de Vali si Bola. Partea frontala arata... "echivoc". Farurile, dreptunghiulare" nu se incadreaza estetic in rotunjimile acestei parti. Apoi, reiterez, grilele trebuie sa aiba aceeasi linie. Ma dispera acei faguri din bara care contrasteaza cu liniile orizontale ale mashtii motorului.
    Imi place linia portbagajului, nu mai are aspect de "lada", chiar daca e imprumutata de la Megane.
    Off-topic: este un proiect reusit al Daciei 1100. Il puteti vedea si pe Google. Cred ca orice tanar din RO si-ar dori o asemenea masina.
    1 vote 0 vote
  44. ironR la 15.07.2009 (17:43)
    nu conteaza ambalajul!
    Nu conteaza cum arata pe dinafara, ci confortul atunci cand o conduci peste 200km! Arata bine carcasa asa cum e, nu asta e pb ei majora...
    Mai incercati si veniti cu alte propuneri domnilor de la Automarket.
    2 vote 1 vote
  45. Dan la 15.07.2009 (17:45)
    Eu zic ca arata mult mai bine decat originalul. Ce daca seamana cu megane-meganu pana la urma este scara dezastrului sau nu inteleg ? a fost votata cea mai urata masina ? sa fim seriosi, fiecare are gusturile lui proaste sau mai putin si fiecare avem dreptul la o opinie si aici nu ma refer la posesorii de "masini de cocalari" cum se spune ca aia habar nu au ce inseamna ca o masina se alege dupa buzunar si dupa raportul calitate pret si in nici un caz dupa cate femei atrage sau mai stiu eu ce criterii aberante...no offense
    3 vote 2 vote
  46. ironR la 15.07.2009 (17:45)
    tot eu
    Poate incercati si una decapotabila, cine stie...
    Multumesc.
    4 vote 1 vote
  47. liviu la 15.07.2009 (18:03)
    design interior
    imi place cum a iesit. arata oricum mai bine fata de actualul logan. Propun pt marca noastra... dacia logan...sa avem si optiunea de a face un design in interior, pt ca aici e beleaua mare...
    3 vote 0 vote
  48. gogulescu la 15.07.2009 (18:13)
    =))
    Ce era urat Loganul dar acum e si mai urat =))
    2 vote 3 vote
  49. bodgan la 15.07.2009 (18:16)
    dacia
    nimic nu e original pe desenul ala orice element e luat de la alt model......si stim si pe cine sa nu alegem sa deseneze o masina ( tocmai pe aia care sunt in poza)
    2 vote 1 vote
  50. scuderia la 15.07.2009 (19:04)
    super
    da...nici nu ma asteptam sa fie asa de reusita...un singur lucru nu imi place...farurile fata sa nu fie asa inguste...lungimea ii buna...latima trebuia un pic mai mare:)...in rest este OK...ar fi super k urmatorul logan sa arate asa:)...frate te sti:P bv;)
    2 vote 0 vote
  51. brunetul la 15.07.2009 (19:08)
    tot slab e motorul!
    Motor romanesc,nu poate fi mai diferit. daca bag pe ultima treapta treapta 4 sau treapta 5 si daca bag 140 km/h deja bujia a obosit..trebuie oprit pana nu se rastoarna...este pericol..daca am un logan pe ultima treapta nu trebuie depasit cu loganul de peste 120 km/h si vreau sa zic ca la toate masinile romanesti pe autostrada trebuie numai atins 120 km/h si scazut dupaia dar pe ultima treapta si asta nou chiar si dacia SUV JEEP la fel..pentru ca este romanesc. si nu trebuie depasit peste 120 km/h. dar la o masina straina,de exemplu un audi un bmw.. etc. bag 200 lejerv pe ultima treapta!-
    1 vote 7 vote
  52. hoinar la 15.07.2009 (19:11)
    cum il vreti sau cum o vreti?
    Mi se pare mie sau Dacia Logan este ,,cum o vreti" si nu ,,cum il vreti"? Sau ne ascundem sub faptul ca s-ar face acordul cu Logan!
    0 vote 1 vote
  53. Uluitu la 15.07.2009 (19:17)
    Cine credeti ca se uita la voi?
    Ma copii, Loganu e masina franceza. Chiar si designul e facut pentru o matritare simpla (adica economicoasa). Daca vreti masina ieftina, studiati regulile de fabricatie pentru toate aspectele. Nu toate ideile se pot realiza cu bani putini si Loganu e o MASINA IEFTINA, chiar mai ieftina decat pretul cu care o vand francezii.
    Puteti sa umpleti paginile cu propunerile voastre, francezii nu se uita la voi. Ei, ceea ce stiu, asta fac. Oricum, ei sunt capabili sa faca masini, noi NU!
    Vreti masini, atunci puneti mana si studiati, investiti putinii bani care ii aveti, suferiti pe altarul creatiei si nu mai scuipati idei fara noima. Daca puteti realiza singuri o masina adevarata (sau macar una modificata in bine), veti avea tot respectul meu!!!
    2 vote 0 vote
  54. flavius1975 la 15.07.2009 (20:58)
    la orl cu voi
    urat
    la orl fratilor
    1 vote 2 vote
  55. prudentul la 15.07.2009 (21:34)
    propunerea mea
    Schimbaţi şi sigla.
    3 vote 1 vote
  56. and la 15.07.2009 (21:50)
    iach
    Spatele e de sus megane de jos aveo iar grila si farurile de duster nu se potrivesc deloc la o berlina. nu imi place.
    4 vote 1 vote
  57. aurel la 15.07.2009 (22:08)
    SUPEER
    CHIAR ARATA BINE ,FELICITARI !!!!!!!!!
    2 vote 3 vote
  58. mircea la 15.07.2009 (22:39)
    @hoinar
    Pe Automarket.ro, substantivele proprii nume de modele sunt acordate cu subiectul subinteles "modelul". Vom avea "modelul Dacia Logan", "modelul Skoda Octavia", "modelul Honda Accord" and so on.

    Nu incercam sa inventam limba romana, ci sa stabilim o regula simpla pentru toate modelele.
    4 vote 1 vote
  59. floryn la 15.07.2009 (23:00)
    sall
    ...UIMITOR Rezultat ...sa speram ca o sa se lanseze.... kiar sunteti tari ... vor avea ce sa vande cei de la Dacia Renault daca o vor lansa .....kiar daca va fi un pret ceva mai marisor ( un 9000-10 000 E) da e ....super tare .. Respecte !
    2 vote 3 vote
  60. URAGANU la 15.07.2009 (23:23)
    aoleo
    Pai ce-ati facut aici ma gugustiucilor, ati copiat din fatza BMW-ului desenat de voi ?

    Ajung sa cred ca Adminii de aici tin cont numai de anumite "pareri".

    Arata ca un RAHAT, parerea mea.

    Faceti dracului ceva mai futurist si mai aerodinamic, scapati de mentalitatile de COTET.

    PAS
    4 vote 7 vote
  61. ReVoLuTiOn la 16.07.2009 (00:17)
    Logan-ster :)
    Multumesc ca ati tinut cont de parerile mele si de data asta. As putea spune ca spatele este mai reusit decat la Megane iar ideea cu stopurile ar putea fi buna ptr. cei de la Renault ... din moment ce apare noul Megane Sedane .... parti de la cel vechi ar putea fi folosite :)
    Si grila este ok, o idee indrazneata cu preluarea elementelor de la Duster.
    2 vote 2 vote
  62. screamy_b la 16.07.2009 (08:25)
    dnee
    a iesit si mai urata, sincer....din cauza stopurilor mai ales
    4 vote 2 vote
  63. danny la 16.07.2009 (09:19)
    SUPERTAAAAAARE !
    ASA DA !!! - CAND INTRA IN FABRICATIE ?????? - TRIMITETI POZELE SI LA IDIOTII AIA DE LA CENTRU DE DESIGN DACIA - si datile mana libera sa preia desenele fara drept de autor pt a le pune in aplicare. ASA DA ! , CU ASA CEVA MAI POTI IESI PE STRADA, nu cu cazanul actual. ASA DA ! ASA S-AR CUMPARA SI IN ROMANIA LA GREU - CHAI DACA PRIMA DE CASARE ESTE DE DOI LEI.
    2 vote 3 vote
  64. raduku la 16.07.2009 (12:50)
    Limuzina
    Arata fain, pana in final a rezultat mai mult o limuzina de protocol decat o masina familiara.
    Cred ca la comanda speciala, acet model rezultat, s-ar vinde bine.
    Sunt adeptul conceptului de Lego-mobil.
    Succes :)
    0 vote 3 vote
  65. GABI la 16.07.2009 (12:52)
    Ati plati 7000 euro pt. ea ?
    Daca asta e viitorul model cred ca ar merita 7000 euro . Cu un pachet de baza decent . Poate construim si un motor nou , ca rominii nu sunt mai prosti ca altii . Acum totul e sa vada si cei responsabili de la DACIA cam ce ar vrea lumea .
    2 vote 1 vote
  66. Bon la 16.07.2009 (14:28)
    Apai no....
    Mi se pare ca farurile nu se integreaza DELOC in designul masinii iar daca ai privi-o din spate ti-ai putea paria viata ca e un megane, dar ai pierde
    2 vote 0 vote
  67. adryan la 16.07.2009 (20:59)
    bai fratilor chiar e frumoasa
    as da oricand 8-9000 pe un astfel de logan cu optionale decente, pe bune!
    1 vote 1 vote
  68. tot eu la 17.07.2009 (12:44)
    design
    a iesit un fel de tiida,cea mai frumoasa masina de pana acum :)))))
    0 vote 2 vote
  69. Loganu la 17.07.2009 (14:43)
    mai departe...
    Asa..si? V-ati oprit aici? In final in ce fel se va concretiza acest demers, se vor tipari si vinde postere prin reviste ca sa aiba lumea ce sa puna pe pereti? Va ganditi si la ce sa existe sub capota si in interior? Banuiesc ca tot acest efort (si timp pierdut) nu a fost gandit..."just for fun". Spor pe mai departe!!
    0 vote 1 vote
  70. m la 17.07.2009 (23:31)
    logan
    bravo, din logan l-ai facut megan(e)
    2 vote 1 vote
  71. Titi la 18.07.2009 (01:33)
    Catastrofa
    Spate de Megane si faruri de Accord.

    Designerii lu' peste.

    Trebuie redesenata toata masina nu e suficient sa schimbi grile si faruri.

    Trebuie si Dacia sa aiba o linie, niste motive si elemente proprii marcii.

    Mai bine incercati sa va inspirati din trecut si sa aduceti motivele in prezent.
    1 vote 1 vote
  72. ha ha ha la 18.07.2009 (16:25)
    ha ha ha
    ha ha ha ---vedeti ma,de aia nu vor astia sa faca masinile dupa comentariile voastre si dupa ideile voastre.si stiti de ce?pentru ca indiferent cum iese,voi tot nemultumiti sunteti.ha ha ha...
    1 vote 1 vote
  73. micutzu_mvp la 18.07.2009 (16:29)
    pt brunetul
    pt brunetul

    in primul rand prietenul meu cu chip de om care sare din pom in pom (sa-ti traduc maimuta) aici se vb de design si nu de performantele motorului care dupa cum vezi nu a fost introduse in discutie.
    2. alta idee: ce zici daca termini si o scoala inainte sa te apuci sa-ti exprimi o idee deoarece nu prea ai concordanta. sa-ti traduc concordanta este o chestie pe care o insusesti la scoala si care te ajuta sa-ti exprimi o idee in asa fel incat sa o inteleaga si interlocutorul tau.
    3 id-ul tau spune cam tot despre tine. eu am ramas uimit cum un taran ca tine a descoperit internetul si cum draqu ai ajuns chiar si pe situl asta. sa stii ca am ramas un pic impresionat de norocul tau.
    1 vote 1 vote
  74. Kolegu la 18.07.2009 (18:54)
    Kitsch
    100% kitsch, oricum apreciez munca depusa si timpul pierdut!!
    2 vote 0 vote
  75. lupumat la 19.07.2009 (02:09)
    asistam la "meganizarea" loganului... lipsa de inspiratie si originalitate...pentru un design proaspat ar trebui un designer din afara industriei auto, care sa vina cu ceva senzational fara sa fie influentat de modelele existente pe piata auto - si asta e valabil pt. orice model
    2 vote 0 vote
  76. adrian bogadan la 19.07.2009 (17:24)
    dacia
    mie unu imi place dak ar facea astia de la dacia mias lua si eu una imediat da sa fie un diesel de 130 de cai
    0 vote 0 vote
  77. Sergio la 19.07.2009 (23:45)
    Idioti
    cum naiba puteti spune ca este copiata masina,cand majoritatea sugestiilor erau de genul "far de pe masina x" "stop de pe masina x", "oglinzi de pe masina x",oamenii astia au facut doar ce ati sugerat voi.

    Parerea mea este ca are un design destul de placut,si arata mult mai bine decat actualul model, iar cand e vorba de design nu mai aduceti vorba despre pret si motorizari ca sunteti penibili.

    Respect !
    1 vote 0 vote
  78. robert la 20.07.2009 (06:52)
    ..numai designer sa nu fii......
    Cred ca daca s-ar aduna cei ce au dat idei pt acest " Megane" nu stiu ce ar iesi. Ori cei care au citit dorintele unora mai trebuie sa umble la imaginatia pe care nu o au. Era de asteptat. In 40 de ani Dacia nu a avut nimic al ei. De ce ar avea acum?
    1 vote 0 vote
  79. raduku la 20.07.2009 (08:32)
    Discretie
    Ideile sunt faine, comentariile pro si contra si mao faine.
    Sper sa nu se inspire din ele si concurenta ... !
    0 vote 0 vote

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru