A apărut ghidul oficial al sezonului 2011 al Formulei 1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.12.2011
Official Formula 1 Season Review 2011, ghidul oficial al sezonului recent încheiat, poate fi achiziţionat pentru 30 de lire sterline.

Editura Haynes a lansat pe piaţă ghidul oficial al sezonului 2011 al Formulei 1, care dezvăluie în 280 de pagini toate amănuntele celor 19 curse desfăşurate în acest an.

Botezat Official Formula 1 Season Review 2011, ghidul include peste 500 de fotografii selectate pe parcursul anului , iar Bernie Ecclestone semnează prefaţa cu propriile impresii despre sezonul 2011.

Fiecare Mare Premiu este analizat pe parcursul a 10 pagini, în care sunt publicate şi cele mai interesante reacţii ale piloţilor de pe parcursul unui weekend de cursă, la care se adaugă rezultatele complete ale antrenamentelor, calificărilor şi curselor.

Nu lipseşte nici ghidul tehnic al sezonului, fiecare monopost fiind analizat în amănunt din punct de vedere tehnic de către unul dintre membrii echipei respective, pe lângă evidenţierea îmbunătăţirilor aduse de ingineri pe tot parcursul sezonului. În final, cei mai importanţi şefi de echipă discută despre punctele cheie ale sezonului.

Ghidul Official Formula 1 Season Review 2011 costă 30 de lire sterline (aproximativ 150 lei) şi poate fi comandat de pe site-ul oficial al editurii Haynes.

Comentarii (1)

  • Dar in limba romana?
    Revista respectiva are si o varianta in limba romana?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru