Aguri Suzuki lauda masurile de siguranta impuse de FIA

Publicat Duminica, 17.06.2007

In ciuda faptului ca a trecut prin mari emotii la inceputul sezonului din cauza ca monoposturile sale nu reuseau sa treaca de testele de impact, seful Super Aguri lauda masurile de siguranta luate de FIA la ora actuala, afirmand ca un accident ca al lui Kubica ar fi fost fatal acum 15 ani.

"Sunt foarte multumit cu modul in care Formula 1 a adoptat noile masuri de siguranta. Este cea mai buna dovada a faptului ca echipele, designerii si FIA colaboreaza. Din cauza ca fortele G cresc in fiecare an, masinile trebuie sa devina din ce in ce mai sigure. Din punctul de vedere al sigurantei, Formula 1 sta foarte bine", crede Aguri Suzuki.

Comentarii (3)

  • felicitari staffului ...
    felicitari celor care au postat stirile in miez de noapte :)
    0 0
  • intradevar
    daca stii ca ai treaba a doua zi e de laudat faptul ca noaptea in loc sa dormi ca tot omu' postezi stiri. in schimb nu sunt de acord atunci cand se dau stiri cu "casa inchisa"("in perioada evenimentelor oficiale") de exemplu in timpul cursei!!, calificari andrenamente, nu e chiar fair-play pt ca nu poti sa schimbi, in rest la mai mare, imi place foarte mult noua parte cu video
    0 0
  • Mircea
    Noaptea
    1. Nu am avut treaba a doua zi.
    2. In perioada evenimentelor oficiale NU se posteaza stiri. Bineinteles, cu exceptia celei legate de clasamentul de dupa respectivul eveniment oficial.
    3. Merci de aprecieri.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru