Alguersuari şi di Grassi rămân piloţi de teste la Pirelli

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a negat speculaţiile potrivit cărora Kamui Kobayashi va fi noul pilot de teste al producătorului de pneuri în 2013 şi aşteaptă prelungirea contractelor lui Jaime Alguersuari şi Lucas di Grassi.

Presa internaţională a relatat marţi că japonezul Kamui Kobayashi are cele mai mari şanse să fie numit de pilot de teste al celor de la Pirelli în sezonul următor.

Cu ocazia evenimentului de lansare pentru noile pneuri din acest an, producătorul italian a infirmat însă informaţia nu este reală şi că intenţia de bază este prelungirea contractelor pentru Jaime Alguersuari şi Lucas di Grassi.

Chiar dacă Pirelli nu are multe oportunităţi de teste pentru pneuri cu monopostul Renault R30, îi va folosi pe cei doi piloţi la munca de dezvoltare în simulator a pneurilor pentru 2014, în cazul în care Pirelli va rămâne furnizor de pneuri.

Urmareste Automarket
"Am citit pe Twitter că japonezul Kobayashi va fi dezvăluit astăzi ca pilot de teste, dar nu este aşa.
Nu există niciun motiv să schimbăm ceea ce avem, mai ales că am avut o perioadă foarte bună cu Alguersuari şi di Grassi. Mai întâi trebuie să reînnoim contractul pentru F1, iar apoi vom analiza pneurile şi compoziţiile. Va fi mai mult de muncă în simulator, pentru că am muncit din greu la modelarea pneurilor. În acest fel ne vom concentra pe 2014"
, a declarat Paul Hembery, directorul departamentului de motorsport al producătorului italian.

Via Pirelli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru