Alonso anticipează o jumătate de sezon mai bună pentru McLaren

de Daniel Popescu
Marti, 21.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso consideră că McLaren va obţine performanţe mai bune în a doua jumătate a sezonului, însă anticipează curse dificile în Belgia şi Italia.

Esential 5 puncte a obtinut mclaren in primele noua curse ale sezonului
8 este cea mai buna clasare a unui pilot McLaren in sezonul 2015
McLaren a obţinut doar cinci puncte în prima parte a sezonului, în primul rând din cauza problemelor de fiabilitate şi a lipsei de performanţe a motorului furnizat de Honda.

Fernando Alonso anticipează însă că lucrurile sunt pe drumul cel bun şi că britanicii vor înregistra rezultate mai bune în a doua jumătate a sezonului.

"Cred că a doua jumătate a sezonului vor arăta un McLaren complet diferit, mult mai competitiv. Paşii care urmează sunt chiar mari. Asta nu este prea dificil când eşti în spatele grilei şi la două secunde de ritmul de top, pentru că fiecare pas înseamnă cinci sau opt zecimi de secundă. Când lupţi pentru podium câştigi doar 0.1 secunde la două săptămâni. Cred că vom ajunge mult mai aproape de echipele de top în a doua jumătate a sezonului", a declarat dublul campion mondial.

Afirmaţiile sale vin în aceeaşi săptămână în care Honda a anunţat că Alonso şi Jenson Button vor putea utiliza în premieră întregul potenţial al sistemului ERS.

Pe de altă parte, Alonso a admis că McLaren nu va obţine performanţe bune în Belgia şi Italia, întrucât puterea motoarelor este foarte importantă pe circuitele de la Spa-Francorchamps şi Monza.

"Austria, Canada, Spa şi Monza sunt circuitele cu cel mai mare efect pentru putere. Natura acestor circuite nu este bună pentru noi. Am trecut de două curse, mai sunt încă două", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (3)

  • vise taica, vise ...
    7 14
  • Cum mai rau nu se poate, normal ca puteti avea un final de sezon mai bun ..... !!!
    8 3
  • @gigelus ,,, aparus iar ,,, noapte buna
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru