Alonso: "Daca as fi manager de echipa mi l-as dori pe Kubica"

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.09.2008
Alonso a declarat pentru o publicatie germana ca si l-ar dori pilot pe Kubica daca ar fi manager de echipa.

In ultima vreme speculatiile privind o posibila oferta din partea BMW pentru Alonso au nascut mai multe ipoteze, multi anticipand un posibil cuplu format de pilotul spaniol si de polonezul Robert Kubica. In plus, actualul pilot al echipei BMW a declarat saptamana trecuta ca nu ar avea reticente in a face echipa cu Alonso.

Dublu campion mondial cu Renault, Alonso a fost pus ipotetic in situatia de manager de echipa. Intrebat ce pilot din actuala generatie ar alege pentru echipa sa, Alonso a raspuns: "Daca as fi un manager de echipa mi l-as dori pe Kubica."

Pus in situatia de a-si motiva alegerea, Alonso a declarat: "Kubica a fost intotdeauna cel mai rapid, chiar si atunci cand concura pe karturi impotriva lui Hamilton si Rosberg".

Comentarii (20)

  • hmmmm!
    Am o intrebare,piloti din cele 2 zile vor testa pentru vineri???? intrebarea este pentru domu ADMIN..........Astept cat mai repede raspunsul
    0 0
  • La fel parca?
    http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/14864/kubica-mi-ar-placea-ca-alonso-sa-vina-la-bmw.html
    0 0
  • da
    declaratii de dragoste,la anul vor fi in aceiasi echipa si atunci vor incepe scandalurile,se stie ca Fernando vrea sa fie nr 1 la echipa si Kubi e veteran la bmw,va fi interesant.
    0 0
  • @ crismar56
    Va rugam sa cititi ambele stiri si sa realizati ca este vorba de un continut informational total diferit.
    Va multumim ca ne urmariti!
    0 0
  • @me_najanaja
    stai chill, nu vor fi in aceeasi echipa... Alonso ramine la Renault (asa zice veioza mea fermecata :P)....
    0 0
  • NeoGalaxy
    @michelle_b
    Si... veioza ta fermecata ce face?
    0 0
  • @ admin
    Va urmaresc, dar cu sinceritate va spun ca daca as fi informat numai din stirile dumneavoastra as avea foarte multe lacune. Noroc cu alte site-uri care sunt MAI PE FAZA. De astazi dimineata este o stire FOARTE IMPORTANTA, pe aproape toate site-urile importante care se ocupa de stiri legate de formula 1, si dumneavoastra ne dati doua stiri din care una, imi mentin parerea, este in proportie de 80% identica cu cea de acum cateva zile. ASTEPT CU INTERES STIRILE DUMNEAVOASTRA. Cel putin saptamana acesta, din punctul meu de vedere, au fost cel putin 5 stiri foarte importante ce nu au fost date.
    0 0
  • @NeoGalaxy
    veioza mea este specializata in informatii din lumea formulei 1. si imi ofera date interesante si mie. mai ales in legatura cu calificarile, cursele, transferuri ... prietenii stiu ce informatii bune ofera ... =)) =)) =))
    0 0
  • @NeoGalaxy
    apropo, uite vieoza mea imi da si timpii. chiar i-am pus pe forum. Enjoy!
    0 0
  • toti cei interesati
    avind in vedere frecventa stirilor de azi (si vremea de afara :D) am o propunere: hai sa punem mina de la mina si sa il angajam pe Colombo (agentul Mulder, Kojack, accept variante) care sa il gaseasca pe Dani. [acum domnul Mircea Mester imi va explica cite taskuri au in acest trust de presa si ma va intreb daca stiu cita munca si efort depun, si, fara sa glumesc, raspunsul meu este STIU, dar vreau sa vina DANI :"> :P ]. si, va rog, nu spuneti ca e off-topic, pentru ca nu am nici un topic. multumesc pentru timpul acordat. ah, si pentru cei care imi explica de mess, mail, etc: daca nu va intereseaza sau vi se pare o cretinitate ce am scris, sunteti invitati sa dati clic si sa schimbati pagina, nu va obositi sa imi spuneti ca nu ma intereseaza nici pe mine =)). merci
    0 0
  • cea mai buna alegere ptr alonso
    eu zic k cea mai buna alegere ptr alonso este sa mearga la BMW...renaultu nici peste 2 ani nu va fii capabila de victorii ca in 2004, 2005 si 2006
    0 0
  • michelle_b
    iti mai dau 2 variante,Dan Diaconescu si Luiz Lazarus=))
    0 0
  • michelle_b
    oricum ii inchide cna-ul si raman fara munca
    0 0
  • gata!!!
    eu cred ca domnul Mirica a obosit in prima zi de munca pe F1Champ si a luat o luuuuuunga pauza. 2 stiri sunt destule. E bine si asa. Cel putin nu scad in clasament:P
    0 0
  • @timpi la pranz
    Testdag 19 september 2008
    Circuito de Jerez, Spanje
    Aanwezige teams en coureurs
    bekijk de uitslag van deze sessie

    BMW Sauber
    N. Heidfeld F1.08 1:19.250
    Renault
    L. Di Grassi R28 1:19.280
    Williams
    N. Rosberg FW30 1:22.876
    Red Bull Racing
    S. Buemi RB4 1:20.005
    Toyota
    T. Glock TF108 1:20.482
    Toro Rosso
    S. Vettel STR3 1:19.850
    Honda
    A. Wurz RA108 1:22.673
    McLaren
    P. de la Rosa MP4-23 1:18.992
    0 0
  • @simodoru - Ceata!
    Eram in ceata cu lipsa de stiri (dupa cum am spus, una dintre ele ffffffffffff importanta), dar cu lista afisata de tine am intrat total in ceata. Pilotii se puteau pune in ordinea timpilor obtinuti. Ne era mult mai usor de urmarit. Asteptam stiri sau inchidem calculatoarele si le deschidem pe la ora 18.30 sau luni dimineata (ca oricum pana luni va fi seceta de stiri)????
    0 0
  • @Mircea Mester
    Citez: "Informatie de Mircea Mester 17.09.2008, 12:27
    Automarket, de ce naiba dai informatii? Ce esti tu, vreo publicatie de stiri sa faci asta? Rusine! Si acum serios... Jondaniel, sansele sunt identice pentru toata lumea in concursul asta. mai mult, aici vorbim de o stire pentru pasionatii de Formula 1, nu de una legata de F1 Champ. Asa cum ar trebui sa privesti toate stirile de pe acest site, de altfel. Conform statisticilor noastre, 30% dintre vizitatorii acestei sectiuni nu au cont in F1 Champ. pentru ei, o stire de genul "Au inceput testele la Jerez. Vor testa cativa piloti si cateva echipe" ar suna ciudat, corect?"
    Si pentru ca ma recunosc intre "pasionatii de Formula 1" pentru care stirile sunt importante va intreb: 2 stiri TOTAL nesemnificative in comparatie cu ceea ce s-a publicat de catre alte agentii de specialitate, de o mare importanta pentru "pasionatii de Formula1 " pe o zi intreaga ? Atit de mare este interesul fata de acesti "pasionati" ? Suna mai mult decit "ciudat". Si, sincer, din respect pentru "pasionati" as vrea sa va rog sa delegati pe cineva, in ale carui "taskuri" intra si publicarea stirilor pe acest portal. Nu vreau sa ma gindesc la ideea ca se asteapta deblocarea schimbarilor pentru aparitia renumitului "pachet promotional" de minim 3 stiri/secunda ....Citez: " Capu' sus. Hai ca se poate. " Multumesc ptr timpul acordat.
    0 0
  • @crismar59
    pe forum, la subiectul "Teste ???" sunt afisati timpii in ordine si unul sub celalalt pentru a fi mai usor de urmarit pentru toata lumea
    0 0
  • @crasmar59
    asa am gasit pe site,, bucurata ca vezi si asta..:))
    0 0
  • lista ordonata pt ochii lui crismar59;)
    1 DEL 1:18.992 44
    2 HEI 1:19.250 51
    3 DIG 1:19.280 54
    4 VET 1:19.850 50
    5 BUE 1:20.005 50
    6 GLO 1:20.482 62
    7 WUR 1:22.673 12
    8 ROS 1:22.876 47 pacat ca prostia asta de la editare comentarii nu stie de ENTER si TAB
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru