Alonso face deplasarea în Malaysia, iar joi va efectua ultimele analize medicale

de Daniel Popescu
Luni, 23.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso va efectua deplasarea în Malaysia pentru cursa de duminică, în care va participa dacă va primi acordul medicilor în urma unor examinări care vor avea loc joi.

Esential 2 este numarul examinarilor medicale pe care va trebui sa le treaca joi Fernando Alonso pentru a concura in Malaysia
Fernando Alonso a efectuat duminică la Universitatea din Cambridge o primă analiză medicală pentru a afla dacă poate concura în Marele Premiu al Malaysiei după accidentul suferit în testele de la arcelona cu o lună în urmă.

Potrivit presei spaniole, Alonso a trecut aceste teste, astfel că va face deplasarea în Malaysia, acolo unde va efectua alte două examinări.

"Este o problemă privată, aşa că nu pot să confirm sau să neg, dar nu am niciun dubiu, va merge în Malaysia conform planurilor", a declarat Luis Garcia-Abad, managerul său, pentru postul de televiziune BBC.

Ambele examinări din Malaysia vor avea loc joi, iar prima dintre ele prevede un "test de impact" efectuat de delegatul medical al FIA, Jean-Charles Piett, care va evalua abilităţile cognitive şi de reacţie ale pilotul echipei McLaren. Avizul final va fi dat ulterior de medicul oficial al circuitului de la Sepang.

În plus, presa spaniolă anticipează că Alonso va fi prezent şi la conferinţa de presă de joi, în care cel mai probabil va fi asaltat cu întrebări cu privire la circumstanţele în care a avut loc accidentul.

Valtteri Bottas va efectua la rândul său o examinare medicală pe parcursul zilei de joi după durerile de spate care l-au împiedicat să participe la Marele Premiu al Australiei.

Via GMM

Comentarii (2)

  • Ma bucur ca este sanatos. Dar mi-e ca merge degeaba pt ca motorul Honda lasa de dorit deocamdata.
    11 1
  • andrei
    Dragii mei, de 20 de minute citesc stirile de pe site si in fiecare articol am gasit cel putin o greseala de scriere.
    Daca era o chestiune particulara treceam cu vederea insa in ultimele saptamani sunt din ce in ce mai multe articole cu greseli.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru