Alonso, îngrijorat de numeroasele defecţiuni tehnice suferite de McLaren

de Daniel Popescu
Duminica, 19.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a admis că este îngrijorat de defecţiunile tehnice suferite de Jenson Button în Bahrain şi speră să termine cursa de duminică.

Esential 14 este locul de pe care va pleca Fernando Alonso in cursa de duminica
Fernando Alonso a reuşit pentru prima oară în acest sezon să promoveze în a doua parte a calificărilor şi va pleca de pe locul al 14-lea al grilei de start în Marele Premiu al Bahrainului.

În ciuda acestei performanţe, dublul campion mondial şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la numeroasele defecţiuni tehnice suferite de coechipierul său, Jenson Button. Britanicul nu a parcurs niciun tur cronometrat în calificări şi a suferit defecţiuni tehnice şi pe parcursul sesiunilor de antrenamente.

"Ştim că performanţa nu este încă acolo unde vrem, dar ştim cum să ajungem acolo. Însă am avut prea multe probleme în termeni de fiabilitate. Nu a fost bine în acest weekend cu monopostul lui Button. Duminică trebuie să vedem steagul cu pătrăţele indiferent de poziţie. Trebuie să terminăm cursa", a declarat spaniolul.

Am avut prea multe probleme în termeni de fiabilitate.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
Alonso admite că speranţele de a obţine o clasare în puncte sunt minime chiar şi de pe locul 14, însă nu exclude un astfel de rezultat în cazul în care alţi piloţi aflaţi în faţa să vor avea parte de diverse probleme.

"Steagul cu pătrăţele este prioritar pentru că în acest moment nu suntem în poziţia de a visa prea mult.

Depinde, dar avem nevoie de un pic de noroc pentru a lua puncte. Am fost al 14-lea, aşa că este greu de crezut că duminică vom fi în primii 10. Avem nevoie de ajutor din partea celorlalţi, dar sunt mulţumit", a adăugat el. 

Comentarii (4)

  • a ajuns sa fie multumit daca termina cursa,mare performanta face la mclada...pacat de pilotul alonso
    7 11
  • Are toate motivele de ingrijorare.Pacat de Button si de Alonso.Ei doi impreuna cu Hamilton,Vettel si Kimi sunt cei mai buni piloti ai momentului
    9 1
  • mobius
    Nu a mai vrut la Ferrari si prima optiune a fost la Mercedes dar din varii motive nu s-a putut, deocamdata. Este aproape vremea cand Mercedes va regreta ca nu l-au luat, dar asta este. Alonso este un luptator si nu e prima data cand a luat-o de la capat, ajungand la rezultate de varf. McLaren si Honda, arata ca progreseaza cu pasi mari si daca nu vor fi dorinte contrare din partea forurilor ce conduc F1 atunci in sezonul viitor, McLaren, Honda si Alonso, vor fi o tripleta castigatoare. Le doresc mult succes.
    19 4
  • Serban
    @mobius Depasiti cursa de cursa cu un tur, care sunt marile progrese ? Pana acum vinovata era unitatea de propulsie, acum, dupa spusele lui Button, nici aerodinamica nu da pe afara. Si in felul acesta cand vor mai ajunge castigatori ? Cand se va naste un nou Senna ? Iar Merc nu are ce sa regrete, sunt in situatia ideala pentru un team castigator, o supermasina, un pilot de exceptie si un altul foarte bun, ambii tineri ! Pentru ce sa le mai trebuiasca Alonso ?
    4 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru