Alonso, optimist că poate ajunge în premieră în a doua parte a calificărilor

de Daniel Popescu
Vineri, 17.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso şi-a exprimat încrederea că McLaren poate ajunge în Bahrain pentru prima oară în acest an în a doua parte a calificărilor.

Performanţele nu se vor schimba prea mult, dar dacă weekendul decurge bine pentru noi cred că o calificare în Q2 este posibilă.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
McLaren a înregistrat progrese semnificative în primele trei curse ale sezonului, iar în China a fost la numai patru zecimi de secundă de accesul în premieră în a doua parte a calificărilor.

În condiţiile în care echipele nu aduc îmbunătăţiri majore în Bahrain, Fernando Alonso este încrezător în şansele celor de la McLaren de a promova în Q2 în claificarile de sâmbătă.

"Monoposturile sunt similare cu cele din China, pentru că au existat doar patru zile libere, aşa că performanţele nu se vor schimba prea mult, dar dacă weekendul decurge bine pentru noi cred că o calificare în Q2 este posibilă. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le învăţăm, vom evalua aerodinamica în prima sesiune de antrenamente şi apoi pneurile şi setările în a doua sesiune. Este un weekend cheie pentru a continua să îmbunătăţim", a declarat spaniolul.

Este un monopost care îţi oferă încredere în fiecare tur fără să apară surprize, iar asta este bine.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
În plus, Alonso este încurajat şi de faptul că noutăţile tehnice introduse de McLaren şi Honda pe monopost funcţionează conform aşteptărilor, pe lângă sentimentul pozitiv pe care îl are atunci când se află în cockpit.

"Este un monopost care îţi oferă încredere în fiecare tur fără să apară surprize, iar asta este bine.

În plus, modul în care echipa dezvoltă monopostul şi părţile componente este clar şi inteligent. Cel mai important lucru este că există o mare distanţă între Bahrain şi startul sezonului european, dar în acelaşi timp nu putem să îndeplinim toate aşteptările la Barcelona. Sunt trei săptămâni, iar oamenii vor crede că vom câştiga acolo, dar asta nu este adevărat", a adăugat el.

Via GPUpdate

Comentarii (10)

  • Go on... McLaren !
    Step by step...
    20 5
  • Asta au spus si cursa trecuta.
    10 10
  • Sa reveniti printre primii cat mare repede! E pacat ca Alonso si Button sa nu fie cu ceilalti, in primii 10. S-ar mai contura ceva dueluri.
    17 6
  • cea mai buna gluma de pana acum lol,Manor in puncte atunci?
    5 9
  • serban
    Ăsta e beat sau doar bate câmpii ? Cine crede că vor câștiga la Barcelona ? Păi să zică merci dacă până la sfârșitul sezonului intră regulat în primii 8-10 și reușesc să rămână in același tur cu liderii !!!
    10 10
  • @serban,,tu esti beat si nu intelegi ce a declarat , nu a spus el ca va cistiga in barcelona si dinpotriva ca nu va cistiga cum vor unii ca nu au timpul necesar ,,,,,stiu camulti nu -l sufera , de multi frustrati , dar omu este din ce in ce mai cerebral si matur , gindeste obiectiv , din ce se vede este multumit de mutare si nu regreta pt ca nu are de ce ,,SUCCES ,,,,,
    10 7
  • Mult noroc.Abia astept un duel McLaren-Ferrari.
    14 2
  • mapispealonso
    Asta declara barbosu doar pentru simplul fapt ca este legitimat la McLaren,nici el nu si pune mari sperante in acest ras de mashina,sufera si sufera pentru umilinta dar nu are voie sa ciripeasca nimic in plus,aceasta masina este un fiasco total numai cei care s fani alonso pot crede ca acest parteneriat va avea succes....motorul e praf rau fratilor numai vorbiti fel si fel de teorii cu cai lipsa sau putere moderata,acel zgomot e scos de un motor nesanatos sa fim seriosi!
    3 6
  • cred ca si inaintea marelui premiu de la Abu Dhabi va face aceeasi declaratie )))
    2 2
  • Florin
    Vom vedea calificarile si vom comenta...pana atunci doar pareri si rautati ca pe la noi!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru