Alonso şi Button, surprinşi că au luptat cu Red Bull în Malaysia

de Daniel Popescu
Luni, 30.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso şi Jenson Button sunt surprinşi de ritmul bun de cursă al monopostului McLaren în Malaysia care le-a permis să lupte inclusiv cu Red Bull Racing.

Am concurat în pluton şi am fost chiar capabil să-i ajung din urmă pe cei de la Red Bull Racing înainte de opririle la boxe.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
Fernando Alonso şi Jenson Button au fost nevoiţi să abandoneze în Marele Premiu al Malaysiei din cauza unor defecţiuni tehnice înregistrate la monoposturile McLaren, însă ambii piloţi sunt entuziasmaţi şi surprinşi de ritmul de cursă.

Alonso nu se aştepta să ajungă în ipostaza de a lupta cu monoposturile Red Bull Racing şi speră ca progresele să devină şi mai evidente pe parcursul următoarelor etape.

"Într-adevăr, ritmul nostru de cursă a fost surprinzător de bun. Am concurat în pluton şi am fost chiar capabil să-i ajung din urmă pe cei de la Red Bull Racing înainte de opririle la boxe. Asta a fost o surpriză plăcută", a declarat spaniolul.

A fost o surpriză frumoasă să fiu capabil să văd unul dintre monoposturile Red Bull în faţa mea şi atât de avansat în cursă.

Jenson Button
Pilot McLaren
Alonso s-a retras din cursă la boxe într-un moment în care ocupa locul nouă în clasament, postură în care s-a regăsit ulterior şi Button.
Britanicul a scos de asemenea în evidenţă momentele bune ale cursei şi speră ca echipa să continue să înregistreze progrese pe parcursul următoarelor curse.

"M-am bucurat să fiu acolo şi am concurat cu oamenii. A fost o surpriză frumoasă să fiu capabil să văd unul dintre monoposturile Red Bull în faţa mea şi atât de avansat în cursă. De asemenea, am fost capabili să ne amestecăm cu alţii un pic mai mult. Lupta în pluton este elementul pozitiv pe care trebuie să-l luăm de la acest weekend. Sper că, nu prea târziu, putem începe să luptăm cu ei cursă de cursă", a explicat el.

Via McLaren

Comentarii (23)

  • Cred ca la McLaren lucreaza niste psihologi buni, sau au primit jointuri gratis sa-i mai inveseleasca
    15 7
  • F1 Vision
    Si nu spun nimic de faptul ca au fost depasiti de "caruta rosie" de doua ori fiecare?
    6 13
  • mai trebuia terminata cursa, dupa aia puteau spune ca au luptat ...vai de ei:))))
    8 12
  • alo? alonso? nu vrei sa revii la ferrari in locul lui raikkonen, ca i expira contractul la anul? uite, ferrari e o masina buna acuma, te poti bate la titlu.. poate il iei si pe andreea stella inapoi.. poate vine si ross "the boss" brawn
    11 11
  • SUNTETI IN ,,GRAFIC,,. NOROCUL VOSTRU ESTE SCUDERIA MANOR ,CA SA NU FITI VOI PE ULTIMUL LOC. ESTE INCREDIBIL UNDE SE AFLA MCLAREN . UN LUCRU CE IL REMARC LA VOI ESTE OPTIMISMUL MARE DE CARE DA DOVADA ALONSO ,IN CARE DECLARA CA IN TREI ,PATRU CURSE ,LA CUM SE DEZVOLTA MONOPOSTU ACUM ADICA 1.5SECUNDE PE CURSA VOR LUPTA PT POLE POZITION. SARACUL DE EL...................................
    8 11
  • Breaking news! Alonso negociaza cu Ferrari un nou contract valabil pe 3 sezoane. Se pare ca va veni in locul lui Kimi incepand cu etapele din Europa!! Asta da lovitura de teatru. Sa-l vedem pe Vettel ce face acum!
    7 15
  • Better way
    Sper ca Alonso sa revina la Ferrari la anu, astfel va iesi din F1 ca Honda in cursa de ieri . Nici in doi ani nu le dau mari sperante celor de la honda sa revina in top five.
    3 17
  • Nae, daca va pleca de la Mclaren va plati o cauza uriasa celor de la Honda. Mai bine sa plece decat sa piarda timpu ....
    4 6
  • nae cred ca asta este gluma anului
    16 0
  • Nici n-aveți idee ce ușor se poate reveni uneori în fruntea unei competiții, totul e să ai inspirație, bani și oamenii potriviți. Nu știu cum stau la capitolul inspirație sau oameni potriviți, dar cu finanțele suferă și se vede în rezultate. Au nevoie de sponsori importanți. Dacă vor reuși anul ăsta să găsească așa ceva, în 2016 vor fi în lupta pentru titlu. De aceea au ales să transfere și un pilot de top, că altfel vin sponsorii când îl ai pe Alonso.
    10 5
  • "Clauza"
    1 0
  • Mclaren F1
    Unii o sa-si inghita vorbele mai catre final de sezon, deocamdata misto-ul la adresa Mclaren functioneaza....
    11 5
  • Mclaren F1
    Un progres destul de important fata de cursa din Australia unde Button n-a facut decat sa se invarta pe circuit. Au mai adaugat 25 de cp la motor dar tot ramane un deficit de peste 175 de cp. Ieri chiar au concurat, Alo l-a depasit pe Perez si au avut un ritm bunicel.
    13 6
  • Sa fim seriosi, chiar a ajuns o echipa de F1 sa progreseze intr-o cursa , de parca ar face teste ....
    5 0
  • Da, McLaren au nevoie de timp ca sa armonizeze motorul cu monopostul. Asta inseamna sa invete, sa testeze, ceea ce nu au putut sa faca in testele dinaintea sezonului pentru ca li se tot strica jucaria.
    In Australia cu siguranta motorul monopotului lui Button era dat mult inapoi ca sa termine cursa. Acum i-au marit puiterea si au ajuns sa fie in aceeasi liga chiar si cu RBR (locul 2 anul trecut).
    Mai e un drum lung de parcurs pentru McLaren Honda dar imbunatatirea a fost seminificativa. Buba mare e ca nici un pilot nu a terminat cursa. Insa ritmul in cursa a fost cel putin decent.
    Ce bine ar fi ca peste 3-4 curse sa avem lupta strinsa intre 4-5 echipe pentru podium.
    11 1
  • F1 Vision
    Cica in testele de la Barcelona, japonezii de la Honda uitasera sa puna ulei in motor, Au pornit de doua ori motorul pana s-au prins ca nu are ulei lol.
    2 7
  • @tabla de1
    ba desteptul campului acum ceva posturi ne spuneai ca merc sunt de neatins in fata si acum ne spui ca e foarte usor de ajuns,chipurile noi nici habar navem de asa ceva,te suporti ma ca alonso e cu curu in apa clocotita si ferrari are troaca sanatoasa sau scuze pentru tine doar ekipa unde maimutareste alonso e teamul de urmarit ,nu ti ar fi rusine de cat curaj ai sa debitezi asa tampenii
    3 4
  • eu cred ca ii inca timpuriu sa tragem McLaren de pe lista
    vedem cum merg lucruriel pana la pauza de vara ... dupa se introduc updateuri mai semnificative ... sa speram ca Ferrari nu va claca iarasi in pauza de vara ...

    eu sper ca la ultimele 3 cusre sa vedem o lupta intre Ferrari McLaren si MB
    pacat de Alonso si Button sa stea pe ultima linie a grilei ... si de numele McLaren (desi nu sunt fan McLaren, spun asta ca si fan Ferrari!!!!)

    Forza Ferrari!
    9 1
  • credeti ca nu se oftica ca ferrari e acum unde e si cat a fost el acolo nu a reusit mai nimic? aduceti-va aminte ce a zis la final... ferrari merge pe un drum care nu e tocmai ok... de ce? din cauza lui tombazis, fry si marmorini? nu avea incredere in inginerii tineri de acum? sau j alisson?
    poate la anu il vedem in locul lui raikkonen daca se retrage...ar fi minunat..
    1 1
  • 2O14...Ferrari need's Alonso
    2O15...Alonso need Ferrari
    2 9
  • daca revine Alonso in locul lui Kimi risca sa fie batut de Vettel cu masina asta. Alonso stie bine asta. Dar nu cred ca Allison va vrea sa renunte la Raikkonen cu care face masina, macar acum cand oamenii lui Alonso nu mai sunt acolo cu influenta. Nici Marchione nu cred ca vrea schimbare acum cand lucrurile au inceput sa mearga
    3 6
  • Alonso a avut 5 ani de credit din partea Ferrari. Ca dezvolta masina, ca ia titlul, etc. E adevarat ca nu a depins numai de el, dar au mers pe mana lui destul. Acum au alta echipa, daca merge treaba nu trebuie schimbata si nici nu va fi schimbata
    3 0
  • Alonso va reveni la anu' la Ferrari iar Button va domina campionatul cu McLaren.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru