Alonso speră să revină în Europa cu un monopost performant şi fiabil

de Daniel Popescu
Luni, 20.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso şi-a exprimat speranţa că McLaren va folosi cele trei săptămâni de pauză până la startul sezonului european pentru a îmbunătăţi performanţele şi fiabilitatea monopostului.

Cu siguranţă am făcut un pas înainte, dar următoarele săptămâni sunt importante pentru a îmbunătăţi performanţa şi fiabilitatea.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
Fernando Alonso a ocupat locul 11 în Marele Premiu al statului Bahrain, acesta fiind cel mai bun rezultat înregistrat de McLaren în debutul acestui sezon.

Fernando Alonso remarcă progresele şi speră ca McLaren să folosească cele trei săptămâni de pauză până la Marele Premiu al Spaniei pentru a îmbunătăţi performanţele. În acelaşi timp, spaniolul avertizează că echipa trebuie să lucreze şi la fiabilitate, după ce Jenson Button nu a putut lua startul în cursă din cauza unor defecţiuni la sistemul de recuperare a energiei.

"Am fost competitivi, am terminat în faţa celor de la Sauber şi am luptat cu Toro Rosso şi Red Bull. Cu siguranţă am făcut un pas înainte, dar următoarele săptămâni sunt importante pentru a îmbunătăţi performanţa şi fiabilitatea.

Spania este cursa mea de acasă, la Monaco puterea contează mai puţin, aşa că urmează curse interesante", a declarat el.

▶ Hamilton a câştigat în Bahrain! Raikkonen, primul podium după aproape doi ani

Directorul de curse Eric Boullier este încrezător că McLaren va înregistra progrese pe parcursul următoarelor curse, însă evită să stabilească obiective concrete.

"Următoarea cursă este peste trei săptămâni, astfel că avem timp suficient să pregătim următoarele trei upgrade-uri. Nu vom face nicio predicţie despre unde ne vor poziţiona acestea comparativ cu actualii noştri competitori, dar ne aşteptăm că trendul ascendent de performanţă să rămână liniar şi palpabil", a precizat francezul.

Via SkySports

Comentarii (9)

  • Strategie buna pentru Alonso, similara cu a lui Kimi. Mclaren e departe de asteptari.
    16 2
  • daniel
    Al naibii fiabilitate!
    Jenson nici macar nu a putut porni in cursa. Habar nu aveau de ce s-a oprit in calificari monopostul pe circuit.
    Pana nu au o platforma stabila care sa nu dea atatea rateuri nu au cum sa creasca puterea motorului. Iar un monopost cu putere inferioara nu are cum sa le aduca puncte. Punctele castigate in cursa le vor da incredere.
    Deocamdata tandemul McLaren & Honda presteaza mult sub asteptari.
    13 4
  • Acest lucru nu se va intampla.Anul asta asa se vor chinui incontinuare,cum au facut-o Sauber anul trecur.OK poate cateva puncte
    4 2
  • Mclada
    noi suntem nr.1.... da ma din coada...patetici :))) mortali de haiosi
    4 6
  • Ha,ha,ha...
    Cum am mai spus si se adevereste...nu exista minuni in F1 !Dupa rezolvarea unei probleme,iese la iveala alta/altele,e greu sa le rezolvi pe toate sau sa spui ca ai doar 1 sau 2 probleme.Daca rezolva cu motorul,vor realiza ca sasiul nu este 100% ok la vitezele pe care le vor putea dezvolta...viraje lente,rapide...etc.
    Poate la anul daca vor reusii cat mai repede cu fiabilitatea/puterea !
    6 0
  • @ haha
    ai dreptate.. ferrari a proiectat gresit masina anul trecut, anul acesta e cu totul altceva..nu au putut face mai nimic, decat slabe imbunatatiri..poate pt mclaren anul acesta e mort..rezolvi una, apare alta..e f greu
    4 1
  • Alonsos pe Tweeter:

    Buenos días! Nuestra "pretemporada" está casi terminada
    3 3
  • Nu mi-a oesit din prima, sa vedem daca merge din a doua!

    Buenos días! Nuestra "pretemporada" está casi terminada
    2 3
  • nici a doua oara......
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru