Alonso speră să câştige puncte: "Singapore, cel mai bun weekend pentru McLaren din acest an"

de Daniel Popescu
Duminica, 20.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso consideră că locul 12 obţinut în calificările din Singapore reprezintă cea mai bună performanţă din acest sezon şi speră să obţină puncte în cursa de duminică.

Pentru noi este cel mai bun weekend al anului. Ne bucurăm să fim în pluton, nu avem penalizări, aşa că nu există nicio dezamăgire.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
Red Bull Racing nu este singura echipă care îşi pune speranţele în configuraţia circuitului Marina Bay pentru a obţine un rezultat promiţător în Singapore. McLaren ese de asemenea avantajată pe această pistă, element evidenţiat de performanţa lui Fernando Alonso în calificări.

Dublul campion mondial a obţinut locul 12 pe grila de start, cel mai bun rezultat din acest sezon, şi ar fi putut fi chiar pe poziţia a 11-a dacă finalul celei de-a două părţi nu ar fi fost întrerupt de apariţia steagurilor galbene după un accident suferit de Carlos Sainz Jr. Spaniolul afirmă că McLaren traversează aici cel mai bun weekend din întregul sezon.

"Pentru noi, situaţia este reprezentativă în privinţa poziţiei pe grilă şi cu siguranţă nu sunt dezamăgit de rezultat.

Acum două săptămâni (n.r - în Italia) eram la o secundă în faţa lui Manor şi la o secundă în spatele lui Sauber, echipa din faţa noastră. Acum, fără steag galben, poate eram pe 11, la o zecime în spatele lui Valtteri Bottas. Pentru noi este cel mai bun weekend al anului. Ne bucurăm să fim în pluton, nu avem penalizări, aşa că nu există nicio dezamăgire", a declarat pilotul echipei McLaren.

Duminică avem cu siguranţă cea mai bună şansă să câştigăm puncte.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
Alonso speră ca poziţia de pe grilă să-i ofere oportunitatea de a câştiga puncte în cursa de duminică. Până în prezent, el a obţinut doar un loc 10 la Silverstone şi un loc cinci la Hungaroring.

"Fiecare tur este un proces de învăţare, iar rezultatele din antrenamente (n.r - locul 7) au fost poate prea optimiste. Dar duminică avem cu siguranţă cea mai bună şansă să câştigăm puncte", a adăugat el.

Marele Premiu al statului Singapore pe Automarket:

▶ Avancronica
▶ Cronica primei sesiuni de antrenamente
▶ Cronica celei de-a doua sesiuni de antrenamente 
▶ Cronica celei de-a treia sesiuni de antrenamente 
▶ Cronica sesiunii de calificari

Via SkySports

Comentarii (5)

  • cine e asta din foto ??? aaa , e *galacticul* .....
    7 10
  • mdea? si vrea buttoane sa intre in parapeti pentru asa izbanda a ... 'echipei'?
    8 9
  • Esti sigur?xD
    3 4
  • chiar cel mai bun weekend ... sa o tina tot asa !!!
    4 1
  • Toate punctele le-au luat. De la 25 pana la 1... a fost numai McLaren pe pozitiile astea.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru