Aplicarea noului sistem de punctare in 2009, incerta

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.03.2009
FIA sustine ca echipele din Formula 1 nu au instiintat inca forul mondial despre propunerea de a modifica sistemul de punctare pentru sezonul 2009.

In cadrul unei conferinte de presa organizata la inceputul lunii martie, Formula One Teams Association (FOTA) a propus revitalizarea sistemului de punctare incepand din sezonul 2009, prin acordarea a 12 puncte pentru victorie, 10 pentru locul 2 si 7 pentru ultimul clasat pe podium.

Pentru a intra in vigoare, propunerea trebuie adoptata de Consiliul Mondial al FIA in sedinta din 17 martie, insa un purtator de cuvant al FIA a anuntat ca echipele nu au facut inca nicio cerere in privinta agendei de lucru a forului.

"Daca se doreste schimbarea sistemului de punctare pentru acest sezon, Consiliul Mondial trebuie sa aprobe modificarea pe 17 martie. Pana acum, echipele nu au plasat nicio cerere in acest sens", a declarat Richard Woods, purtatorul de cuvant al FIA, pentru publicatia germana Auto Motor und Sport.

Taguri: FIA, FOTA, propunere

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru