Aston Martin negociază revenirea în Formula 1 inclusiv cu Williams şi Force India

de Daniel Popescu
Luni, 06.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin poartă discuţii inclusiv cu Williams şi Force India pentru un parteneriat tehnic prin care să-şi promoveze brandul în Formula 1.

Publicaţia britanică Autocar a dezvăluit în weekendul care tocmai s-a încheiat că Aston Martin încearcă să revină în Formula 1 cu scopul de a-şi promova brandul prin intermediul unui parteneriat tehnic cu Red Bull Racing, echipă care ar urma să folosească motoare Mercedes.

Informaţiile au generat comentarii contradictorii din partea oficialilor Mercedes, în timp ce Red Bull Racing a evitat să confirme sau să infirme în mod direct speculaţiile.

Publicaţia britanică Autosport susţine însă că Aston Martin vizează şi alte oportunităţi şi că a purtat discuţii inclusiv cu Williams şi Force India pe marginea acestui subiect. Ambele echipe utilizează deja unităţi de propulsie furnizate de Mercedes, ceea ce simplifică semnificativ negocierile comparavic cu Red Bull Racing.

De asemenea, publicaţia Autosport susţine că scopul celor de la Aston Martin este să îşi asocieze brandul cu o echipă capabilă să lupte cu Ferrari şi McLaren, rivalele sale din segmentul maşinilor de stradă, iar Williams este în prezent cea mai bine poziţionata din acest punct de vedere.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • Andrei
    Sper sa vina la Force India. Baietii de la echipa au demonstrat ca stiu sa faca masini competitive cu un buget mai mic. O colaborare cu Aston Martin ii poate ajuta sa progreseze intre echipele care se bat pentru podium si asta poate fi atractiv si pentru cei 2 piloti ca sa ramana la FI.
    1 1
  • Pe Twitter se spunea ca sansele ca Aston Martin sa revina in F1 sunt extrem de mici.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru