Barrichello mizează pe o revenire în F1 în 2013

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.01.2012
Rubens Barrichello intenţionează să revină în Formula 1 în 2013, după ce Williams l-a preferat pe Bruno Senna pentru acest sezon.

Cariera lui Rubens Barrichello în Formula 1 este foarte aproape să se încheie după 19 ani, în urma deciziei celor de la Williams de a merge pe mâna lui Bruno Senna în sezonul următor.

Brazilianul a refuzat să facă o declaraţie oficială după ce Williams a confirmat marţi angajarea conaţionalului sau, însă brazilianul a admis recent că, dacă nu va avea un loc disponibil pentru anul viitor, va miza pe o revenire în Marele Circ în 2013.

"Cred că la început nu aş căuta nimic. Poate că pur şi simplu mă voi bucura alături de familia mea timp de un an. După aceea, cred că pasiunea mea pentru viteza nu-mi va permite să stau deoparte. Cu siguranţă nu voi pilota în ovalele americane, i-am promis asta soţiei şi voi onora această decizie", a declarat el.

Imediat după anunţul oficial făcut de Williams, Barrichello i-a urât succes lui Senna în noua să provocare, iar nepotul regretatului Ayrton Senna i-a întors favoarea.

"Nu am vorbit încă cu el. Suntem prieteni buni.

Nu este nimic personal, iar Barrichello este un profesionist. Va înţelege. Ştie chiar mai bine decât mine că uneori face parte din sport ca cineva să vină şi cineva să plece. Avem o relaţie grozavă şi sunt sigur că va rămâne la fel", a precizat el.

Via | GMM

Taguri: Barrichello, Senna

Comentarii (1)

  • ovidiu150882
    barrichello
    parerea mea ca barrichello ar trebui sa se retraga definitiv, a trecut vremea lui, acum face doar figuratie si incaseaza niste bani de pomana !!!! a fost o mare dezamagire pentru cineva vazut ca urmasul lui senna !!!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru