Belgia, antrenamente 3: Red Bull revine în frunte

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 28.08.2010
Mark Webber a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Spa, pilotul echipei Red Bull fiind urmat de Lewis Hamilton şi coechipierul său Sebastian Vettel.

După ce Ferrari a dominat autoritar cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri de la Spa-Francorchamps prin Fernando Alonso, Red Bull Racing a oferit prima replică pe măsură, la scurt timp după ce FIA a anunţat că monopostul asutriecilor respectă regulamentul tehnic.

Mark Webber a stabilit timpul de referinţă după ce a fost cronometrat cu 1:46.106, în timp ce coechipierul său Sebastian Vettel a terminat pe trei. Între cei doi s-a intercalat Lewis Hamilton, a cărui performanţă a fost completată de coechipierul său de la McLaren, Jenson Button, printr-un loc patru.

Renault a continuat evoluţiile bune cu noul sistem F-duct, iar Robert Kubica a terminat pe locul cinci, în faţa celor doi piloţi ai Scuderiei Ferrari, Alonso şi Felipe Massa. Nici cei de la Force India nu au dezamăgit, Adrian Sutil reuşind un loc opt în faţa lui Nico Hulkenberg (Williams) şi Kamui Kobayashi (BMW-Sauber).

Sesiunea a fost lipsită de incidente majore, în condiţiile în care piloţii au avut la dispoziţie o pistă uscată, oferind şansa inginerilor să obţină date importante despre pneuri şi setări.

Totuşi, programul a fost bulversat de o rafală puternică de ploaie care a afectat ultimele 15 minute ale sesiunii, puţini piloţi încumetându-se să iasă pe circuit pe final cu pneuri intermediare sau de ploaie extremă.

Clasamentul complet al sesiunii este disponibil aici. Calificările pentru Marele Premiu al Belgiei vor avea loc începând cu ora 15:00.

Comentarii (8)

  • vettel
    Stie cineva ce s-a intamplat cu seb ? s-a oprit fil la intrarea pe breateaua ingusta spre boxe
    3 1
  • vettel
    cred ca a ramas fara benzina
    1 1
  • tech_nick
    din ce-in-ce...
    ...mai bun bmw!!! Bravo!!! Si totodata pilotii de la Renault dau lectii elitelor de odinioara-pana si ,,volga"!!! (pentru orgoliosi, afirmatia!) S-auzim din ce-in-ce, de mai bine! :)
    3 1
  • @cobra
    Autosport.com:Vettel's session ended early when his car cut out and stuck in gear at the pitlane entry. He was pushed back to his box, where the team examined the problem. His engine was re-fired with 12 minutes to go but he did not return to the track. Red Bull put his incident down to an air box problem and say he was told to shut down the engine as a precaution.
    2 1
  • roxana
    link
    intrebare: stie cineva un link unde se vad calificarile (daca nu bine, macar acceptabil)? m-au lasat astia fara cablu :((
    2 0
  • alegi d aici...
    http://www.hqtv.com.pl/www/transmisje.php
    2 0
  • MSch daca nu are k ce lupta pentru titlu...
    Webber merita un titlu!
    Nu sint fan MWebb, insa imi place tipul de pe atunci cind ink Horn planuia in mintea lui k Webb sa fie pilot k n2, iar Webb i-a dat o replica (n-ar strica si Massa sa depuna efort pu o replica). Am vrut sa spun prin asta ca fiecare pilot merita sa-si culeaga rodele sale si, n-ar trebui aplicate ordinile astea stupide de ekipa sa impiedice viitorul cuiva, altfel spus MW merita sa fie campion, fiecare pilot ar merita asta. A trece printr-un sport si sa nu obtii nici-un titlu nu cred ca ai fi satisfacut de asta.
    2 0
  • roxana
    @rasp
    mersi frumos
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru