BMW a vrut sa cumpere actiuni la Williams

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.11.2009
Noul investitor al Williams F1 Team a dezvaluit ca BMW a fost interesata sa cumpere actiuni in cadrul echipei, pe langa alte companii din Rusia, Islanda sau din tarile arabe.

Dupa 32 de ani in care a fost detinuta exclusiv de Frank Williams si Patrick Head, Williams F1 Team a vandut o parte dintre actiuni omului de afaceri Christian Toto Wolff.

Austriacul in varsta de numai 37 de ani a dezvaluit in cadrul unui interviu acordat publicatiei saptamanale Sportweek ca Williams a reprezentat de-al lungul timpului o tinta pentru numeroase companii, printre care si constructorul german BMW.

"BMW a vrut sa aiba actiuni, investitorii din Arabia si Islanda de asemenea si stiu ca in acest an cativa rusi si-au arata interesul. Dar Williams a vrut oameni cu spirit de competitie, pentru ca Williams este aici pentru curse", a precizat Wolff.

Declaratiile sale nu sunt deloc surprinzatoare, in contextul in care BMW a furnizat motoare pentru Williams intre 2000-2005 si ulterior si-a creat propria echipa de Formula 1, BMW-Sauber, inainte de a se retrage din competitie la finalul acestui sezon.

Wolff conduce o companie de investitii si are o cota parte din firma de management sportiv pe care a creat-o alaturi de fostul campion mondial Mika Hakkinen.

Via | Motorsport

Taguri: BMW, Williams, Wolff

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru