Bottas şi Massa: "Mercedes rămâne în frunte"

de Daniel Popescu
Sambata, 19.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas şi Felipe Massa au admis că sunt mulţumiţi de locurile doi şi trei obţinute pe grila de start din Germania în contextul în care Mercedes rămâne în continuare echipa de referinţă.

Esential 2 este cel mai bun rezultat obtinut de Valtteri Bottas in calificari (Austria si Germania)
2 este numarul podiumurilor obtinute de Valtteri Bottas (Austria si Marea Britanie)
Williams a profitat la maxim de accidentul suferit de Lewis Hamilton în calificările pentru Marele Premiu al Germaniei şi a obţinut locurile doi şi trei pe grila de start prin Valtteri Bottas şi Felipe Massa.

Finlandezul va avea duminică oportunitatea să lupte pentru al treilea podium consecutiv, însă a admis că nu putea spera la mai mult în contextul dominaţiei celor de la Mercedes.

"Cred că cei de la Mercedes sunt în continuare în frunte. În turul pe care l-am parcurs la final nu am comis nicio eroare şi a fost un tur foarte bun, aşa că am scos totul de la monopost. Mă simt foarte bine să fac parte din această echipă şi lucrurile merg în direcţia potrivită.

Ne concentrăm să fie din ce în ce mai bine şi duminică vom încerca să facem o treabă perfectă pentru a obţine maximum de puncte", a declarat el.

Massa afirmă că este mulţumit de locul trei obţinut pe grila, chiar dacă a fost învins din nou de coechipierul său. Brazilianul anticipează condiţii diferite pentru cursa de duminică, aluzie la prognozatele ploi care ar putea afecta circuitul.

"Am reuşit să parcurgem un tur bun, chiar dacă nu am avut monopostul perfect. Totuşi, am făcut un tur bun şi sunt foarte mulţumit de rezultat şi de monopostul nostru. În cursă, condiţiile vor oferi un alt comportament al monopostului, dar voi încerca să fac o treabă foarte bună", a explicat el. 

Comentarii (2)

  • unde e Ferrari cu cel mai bun sofer din Galaxie ???
    3 3
  • la ferrari nu mai e demult problema pilotilor ,desi prostimea se intrece sa dea in kimi ,sa l ironizeze pe alonso.De cat timp e nevoie sa se inteleaga ca fara o masina esti 0.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru