Bottas şi Gutierrez speră să câştige în Belgia primele puncte din carieră

de Daniel Popescu
Marti, 20.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas şi Esteban Gutierrez speră să obţină primele puncte din carieră cu ocazia cursei de la Spa-Francorchamps.

Valtteri Bottas şi Esteban Gutierrez au rămas singurii piloţi din cadrul echipelor tradiţionale care nu au obţinut niciun punct în acest sezon.

Bottas speră însă că Marele Premiu al Belgiei să-i aducă primul punct din cariera, după ce coechipierul său de la Williams, Pastor Maldonado, şi-a adjudecat un punct în cursa precedentă de la Hungaroring.

"Belgia va fi o cursă interesantă. Evident, calificările din Ungaria nu au fost bune din cauza timpului pierdut în ultima sesiune de antrenamente libere. Dar cred că putem ajunge în poziţia la care ne aşteptăm, şi anume în jurul locului 10 la Spa-Francorchamps", a declarat finlandezul.

Urmareste Automarket
La rândul său, Gutierrez este încrezător că poate puncta pe celebrul circuit de la Spa-Francorchamps datorită progreselor înregistrate de Sauber în ultimele curse.

"Pe parcursul ultimelor etape am arătat îmbunătăţiri în privinţa ritmului de cursa şi ştim că mergem în direcţia potrivită.

Prin urmare, avem obiectivul ca în acest weekend să obţinem puncte prin care să menţinem momentul bun pentru a doua jumătate a sezonului", a precizat mexicanul.

Via F1 Pulse

Comentarii (1)

  • vyctor7
    Nu mai sperati degeaba santeti piloti slabi o sa spuneti Pa in curand .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru