Bottas speră să-i învingă pe Alonso şi Vettel în lupta pentru locul patru

de Daniel Popescu
Luni, 17.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas şi-a stabilit ca obiectiv să termine sezonul pe locul patru în clasamentul general, însă pentru acest lucru trebuie să-i învingă pe Fernando Alonso şi Sebastian Vettel.

Esential 159 de puncte a acumulat Sebastian Vettel in clasamentul general
157 de puncte are Fernando Alonso
156 este numarul de puncte acumulate de Valtteri Bottas
Înaintea cursei decisive de la Abu Dhabi care va stabili şi numele noului campion mondial, Valtteri Bottas ocupă locul şase în clasamentul general, însă are şanse reale să urce două poziţii.

Pilotul echipei Williams este la numai trei puncte în spatele lui Sebastian Vettel şi la un singur punct în spatele lui Fernando Alonso, iar dublarea punctelor în Abu Dhabi îi uşurează misiunea de a încheia campania pe locul patru. Practic, finlandezul trebuie să termine în puncte în faţa ambilor rivali pentru a-şi îndeplini obiectivul de a ocupa locul patru.

"Abu Dhabi va fi o cursă interesantă şi va avea un deznodământ din cele două posibile.

Dublarea punctelor ar putea fi interesantă şi vom încerca să jucăm asta în favoarea noastră. Am încercat să ne asigurăm poziţia în campionatul constructorilor şi continuam să ne concentrăm pe asta, dar în acelaşi timp pot termina pe patru în clasamentul piloţilor, aşa că mă voi concentra şi pe asta", a declarat el.

Coechipierul său Felipe Massa ocupă în schimb doar locul opt şi poate urca cel mult un loc în dăuna lui Jenson Button de la McLaren, motiv pentru care şi-a stabilit un obiectiv mai puţin pretenţios: clasarea în puncte.

"Întrucât este ultima cursă a sezonului şi punctele se vor dubla, este foarte important să terminăm în primii 10", a explicat brazilianul.

Via GPUpdate

Comentarii (4)

  • Boala lui Rici e molipsitoare.....
    Deacum și Bottas visează
    12 16
  • orez cu lapte
    ia auzi-l si p'asta :))))))))))))))
    6 7
  • Singaporezu
    La ce masina are poate spera fara probleme. Un pilot remarcabil. Nu pentru Ferrari, din pacate. Ferrari merg pe mana unui pilot care a fost batut de coechipierul care nu facea nimic la Torro Rosso. Baftone!
    9 7
  • Singaporezul
    Esti o fetita!Iti recomand SINGAPOREZA!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru