Brawn GP dezvaluie aspiratiile pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.10.2009
Ross Brawn crede ca Brawn GP va beneficia de un monopost competitiv si in sezonul 2010 datorita stabilitatii regulamentului si a utilizarii motorului Mercedes.

Brawn GP a devenit matematic campioana cu o cursa inainte de finalul sezonului, iar echipa se pregateste deja pentru provocarile anticipate pentru 2010.

Spre deosebire de acest an, regulamentul tehnic pentru anul viitor va fi mult mai stabil, iar acest lucru genereaza optimism pentru Brawn GP, mai ales ca echipa va continua sa utilizeze motoarele Mercedes.

"Cred ca regulamentul de anul viitor este o extensie a celui din acest an. Exista interzicerea realimentarilor si ceva diferente la pneuri, dar nu sunt schimbari dramatice. Am vazut noua masina si progresele pe care le-am realizat, in special in privinta performantei aerodinamice. Avem un motor bun care este instalat corespunzator inca de la inceput, ceea ce reprezinta un mare pas inainte. Cred ca vom fi competitivi. Nu stiu daca vom fi capabili sa castigam curse, dar ne vom descurca onorabil", a declarat Ross Brawn, seful echipei Brawn GP.

Brawn crede ca sezonul 2009 a fost diametral opus pentru Brawn GP si Red Bull Racing, datorita modului diferit in care cele doua echipe au abordat dezvoltarea monopostului.

"Cred ca am avut un monopost care a fost cel mai puternic in prima jumatate, iar apoi masina lor a fost probabil cea mai puternica in a doua jumatate.

O parte din deciziile de design ale monopostului le-au oferit avantaje acum, dupa ce au fost dificil de gestionat in prima jumatate. La fel, compromisurile pe care le-am facut pentru a monta motorul nu s-au vazut in prima jumatate, dar ne ranesc acum".

"Monopostul este prea greu, centrul de greutate este prea ridicat si sunt lucruri care nu sunt bune in prezent, dar pe care le vom rezolva pentru anul viitor. Nu poti pune un motor in monopost in numai 6 saptamani fara a face anumite compromisuri, cand in mod normal asta dureaza 6 luni", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • rayn380
    hmm
    [quote]Nu stiu daca vom fi capabili sa castigam curse, dar ne vom descurca onorabil", a declarat Ross Brawn, seful echipei Brawn GP[/quote]

    Hmm....nu mai sunt asa de siguri pe ei, intrucat se anunta deja o revenire de forta a titanilor, Ferrari si McLaren
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru