Briatore vrea reducerea costurilor cu 70%

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 22.12.2008
Flavio Briatore sustine ca echipele din Formula 1 au capacitatea de a reduce costurile anuale cu 70%.

Briatore este convins ca Formula 1 va reusi sa supravietuiasca crizei financiare, insa italianul sustine ca echipele din Marele Circ sunt capabile sa isi reduca bugetul anual cu pana la 70% pentru a face fata mai bine acestor provocari.

"A trecut vremea cand ne uitam in jurul garajului pentru a gasi diferite metode de a reduce costurile", a declarat seful echipei Renault pentru publicatia F1 Racing. "Trebuie sa avem o privire de ansamblu asupra Formulei 1. Cred ca este posibil sa avem acelasi spectacol sau unul chiar mai bun cu 70% mai putini bani decat cheltuim in prezent".

Desi reducerea costurilor este principalul subiect pe agenda de lucru a Formula One Teams' Association, Briatore considera ca cel mai important lucru este spectaculozitatea curselor. "Fanii vor sa vada curse. Nu cred ca ei sunt interesati de materialul din care este facut suspensia".

"Trebuie sa mentinem tehnologia la aceeeasi parametri, dar cursele sunt prea predictibile. De fiecare data cand avem o cursa buna se intampla pentru ca s-a intamplat ceva cu Safety car-ul sau cu vremea.

Avem nevoie de mai multe lupte intre piloti. De asemenea, cursele ar trebui tinute la o ora mai potrivita".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru