Briatore: "Webber va câştiga titlul mondial"

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 05.08.2010
Mark Webber are toate calităţile pentru a deveni campion mondial în acest sezon. Cel puţin aceasta este opinia lui Fabio Briatore. Italianul este managerul pilotului Red Bull.

Flavio Briatore susţine că Mark Webber are toate şansele să devină campionul Formulei 1 în 2010 după ce duminică a reuşit să-şi adjudece Marele premiu al Ungariei. Victoria l-a propulsat pe australian pe locul întâi în clasamentul general al piloţilor.

"Atenţie, Webber este în drum spre titlu. Ce a realizat în Ungaria a fost fenomenal. Dar nu îl indic pe Webber doar pentru că este unul dintre piloţii mei (n.r. Webber este manageriat de Briatore), ci pentru ceea ce fiecare a văzut de acasă, din faţa televizorului. Mark este capabil de reuşite excepţionale. A ajuns la o maturitate şi la un calm interior care pot să-l ducă departe", susţine Briatore.

Declaraţiile lui Briatore vizează mai ales faptul că Webber a reuşit să ruleze la Budapesta timp de trei sferturi de cursă cu pneuri soft, o performanţă la care nu s-a ridicat niciun pilot aflat pe pistă la Hungaroring. "În Ungaria a fost primul care a înţeles că poate risca mergând trei sferturi din cursă cu pneurile soft pe care le-a încălţat la start.

A fost o mişcare câştigătoare, dar a demonstrat în acelaşi timp că îşi utilizează creierul. Spre deosebire de alţii", încheie acid italianul.

Comentarii (7)

  • îi urăm succes!
    dacă ar fi pe bune ar avea 50% sanse...
    17 3
  • rayn380
    Briatore
    Iar isi pierde timpul presa sa discute cu escrocul asta?? Ma mir ca mai are tuperu sa mai apara in public cu fel si fel de declaratii dupa ce magarie de proportii a facut in F1, alaturi de baietzelul lui Alonso, care saracutzu, ca de obicei, el n-a stiu nimic, n-a fost informat cu nimic...Is prosti aia din presa care ii mai acorda sansa vreunui comentariu legat de F1, chiar daca are experienta pe care o are, la ceea ce a facut, se numeste gunoi....Legat de faptul ca weber va lua sau nu anul asta titlul, vom vedea, mai sunt 7 curse, multe puncte in joc. Sa nu uite ca cei mai constanti, anul acesta, desi n-au avut cea mai rapida masina, au fost cei doi piloti de la McLaren....La Lewis, se poate observa cel mai mult, faptul ca dupa 3 ani pe care ii are deja in F1, a devenit tot mai cerebral, sa nu mai zic ca el mai la toate cursele face spectacol. Daca o tine tot asa, va fi un pilot care alaturi de marele Senna, va ramane in istoria F1. Si zic asta, cum ca s-a "copt" asa repede, avand in vedere scurta lui prezenta, pt moment, in F1, pe langa "mosu" Weber, care timp de 150 de MP, mai exact pana anul trecut cand a castigat prima lui cursa de F1 si anul asta cu cele 4 victorii, a fost un mare anonim, era un pilot de pluton, chiar nu s-a facut prin nimic remarcat...meritul este al masinii si prea putin al pilotului. Vedeti episodul Button de anul trecut! Sincer sa fiu nu ma prea incanta faptul cand cineva care n-are spirit de luptator in el, gen, Hamilton, Alonso, Kubica, Schumacher, ia titlul, asta dupa ce nshpe sezoane, a fost pilot de pluton!!! parerea mea!!
    9 28
  • :))
    cum sa nu aiba spirit de luptator?:)) daca nu avea nu mai incerca sa demonstreze ca totusi poate, atata timp cat are o masina buna la dispozitie; daca nu avea nu castiga nici cursa trecuta. Deci, think twice ;)
    15 5
  • rayn380
    weber
    a castigat inclusiv cursa trecuta, ca urmare a evenimentelor de pe circuit!! Eu nu l-am vazut niciodata(poate gresesc), sa-l vad ca pleaca din spate si face spectacol, asta chiar si cu masina pe care o are anul acesta, ca ajunge de pe 10-12, undeva pe 2-3 cel putin. Se rezuma, la fel ca multi altii sa stea la parleala in spatele unui Toro Roso ca poate poate, din pricina tineretii celor 2(de la toro roso) vor gresi si astfel vor urca o treapta in plus...Ma repet, pilotii gen Weber, care toata cariera lor au fost niste piloti de duzina, iar intr-un anume moment, ca urmare a unor factori(masina foarte buna fata de concurenta) ajung sa ia titlul, dupa n sezoane anonime in F1, fara sa faca macar pic de spectacol, cel putin acolo in spate, acestia pentru mine se numesc, parveniti!!!
    9 18
  • nah, eu tin minte, ca in primul an petrecut la jaguar, s-a descurcat destul de bine, si chiar a fost apreciat. Si daca asa, cu o masina de pluton, cred ca o fi avand ceva spirite prin el
    16 3
  • daltonici-hamiltonici...
    astia n`afara de ,,negru si sur nu vede p nimeni!!!...imi pare ca-s daltonici...
    *negru-Gamilton
    *sur -McLaren
    Nu crede ca la Minardi Idolul tau, sau chiar altul, ar fi putut face mare brinza...Noroc a avut ca sa aiba de la bun iceput masina care te face peste noapte Campion...si nu ca altii care au inceput de la zero!!!
    8 7
  • @ Webber
    Este posibil deoarece are singe rece si e destul de experimentat.Trebuie mentionat ca este si bataios in disputele de unu la unu scotindu-si adversarul in genul Schumi.Psihologic il domina pe Vettel,daca si echipa l-ar ajuta.....este posibil !
    21 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru