Bruno Senna, in atentia echipei Campos

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 13.08.2009
Campos Grand Prix a confirmat interesul pentru semnarea unui contract cu Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, pentru sezonul 2010 al Formulei 1.

Bruno Senna a revenit in atentia Formulei 1 in perspectiva sezonului urmator, fiind una dintre cele mai interesante optiuni pentru Campos Grand Prix, una dintre cele trei noi echipe care va debuta anul viitor in Marele Circ.

Informatia a fost dezvaluit de Adrian Campos, seful campos Grand Prix, in cadrul unui interviu acordat postului spaniol de radio Cadena SER.

Pe de alta parte, este cunoscut faptul ca Adrian Campos mizeaza si pe aducerea unui pilot spaniol la echipa, cele mai atractive optiuni fiind Pedro de la Rosa si Marc Gene, prin prisma experientei acumulate de acestia in calitate de piloti de teste pentru McLaren si, respectiv, Ferrari.

Un alt potential candidat este si Antonio Garcia, care a castigat competitia World Series by Nissan pentru Campos in anul 2000. De asemenea, nu este exclusa aparitia in Formula 1 si a rusului Vitaly Petrov, care a avut evolutii apreciate in GP2.

Via | Motorsport

Taguri: Campos, Senna

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru