Button a vrut să plece la Red Bull în 2009

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 14.05.2010
Jenson Button le-a propus celor de la Red Bull să concureze pentru echipa austriacă înainte de a semna contractul cu McLaren pentru 2010.

Jenson Button a ţinut capul de afiş pe piaţa transferurilor din Formula 1 la sfârşitul anului trecut, când proaspătul campion mondial încerca să-şi asigure un loc cât mai bun pentru sezonul 2010.

Britanicul a susţinut la vremea respectivă ca Brawn GP a fost principala să opţiune, însă publicaţia Daily Telegraph a dezvăluit ca managerii săi au făcut în vara respectiva o ofertă concretă celor de la Red Bull Racing pentru a-l înlocui pe Mark Webber.

Informaţia a fost confirmată la Monaco de Christian Horner, şeful echipei Red Bull Racing, care a ţinut însă să precizeze că nu s-a gândit niciodată să accepte propunerea conaţionalului sau.

"Am primit o ofertă din partea managerilor lui Jenson Button în vara trecută, dar am fost şi încă suntem foarte fericiţi cu cei doi piloţi ai noştri", a declarat Horner pentru sursa citată.

La scurt timp după acest eveniment, Red Bull a anunţat că Webber şi-a prelungit contractul cu Red Bull, astfel ca linia de piloţi a echipei pentru 2010 a fost stabilită încă din vara anului trecut.

Via | Daily Telegraph

Comentarii (2)

  • button
    Nu il credeam asa de smart pe Button. A stiut cand sa schimbe. Probabil a simtit ca Mercedes nu va fi atat de rapida, si-a incercat norocul la cea mai buna, Red-Bull, n-a fost loc. Apoi la a2a cea mai rapida...nu e baiat prost
    3 1
  • Button
    Cred ca pur si simplu isi asigura cat mai multe optiuni din timp. Nu cred ca vara trecuta ar fi stiut ca Brawn GP nu va mai fi pe val anul acesta. Si desi acum intradevar nu mai este, dar cred ca actuala Mercedes au mai multe resurse decat Red Bull, cu exceptia unui Newey ;)
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru