Button are un nou inginer de cursă începând din Germania

de Daniel Popescu
Miercuri, 16.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button va beneficia de un nou inginer de cursă în persoana lui Tom Stallard începând cu Marele Premiu al Germaniei, ca parte a procesului de restructurare prin care trece echipa britanică.

Esential 8 este locul ocupat de Jenson Button in clasamentul general
McLaren a dezvăluit miercuri că Jenson Button va avea un nou inginer de cursă începând cu Marele Premiu al Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Numele acestuia este Tom Stallard, care lucrează de mai mult timp în cadrul echipei britanice şi care anterior a îndeplinit şi rolul de inginer de performanţă pentru Button.

Un purtător de cuvânt al McLaren a confirmat că schimbarea face parte dintr-un amplu proces de restructurare menit să readucă echipa în lupta pentru victorii.

"Stallard este un inginer foarte inteligent şi capabil care a lucrat în diverse roluri în departamentul de inginerie al McLaren, inclusiv ca inginer de performanţă pentru Button. Schimbarea reprezintă un exemplu al determinării celor de la McLaren de a optimiza resursele considerabile pe care le are în departamentul de inginerie prin dezvoltarea carierelor tuturor inginerilor ca parte a procesului nostru de restructurare", a precizat el.

De la sosirea la McLaren în 2010, Button l-a avut ca inginer de cursă pe Dave Robson, care va rămâne la McLaren într-un rol nou.

Anterior, Ron Dennis, CEO-ul McLaren Group, şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu rezultatele obţinute în acest sezon de Button, care ocupă locul opt în clasamentul general cu 55 de puncte.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru