Button: "McLaren este in alta liga la Abu Dhabi"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 01.11.2009
Jenson Button admite ca Lewis Hamilton si McLaren au performante foarte bune la Adu Dhabi, insa crede ca ii poate invinge pe Rubens Barrichello si cei de la Red Bull Racing.
Button: "McLaren este in alta liga la Abu Dhabi"

Via | Autosport

Comentarii (8)

  • Ultima cursa...
    Incepe ultimul mare razboi..., ultima cursa a sezonului, cursa de la Abu Dhabi ! Dar este si ultima cursa F1Champ 2009...! Castigatorul acestui an cred ca se stie, in persoana userului Dacia Logan Team...! Sa vedem care vor fi ceilalti 19 "negrisori" care se vor bucura de ... premiile concursului...! Cursa frumoasa ! Ne reintalnim in anul viitor !
    0 0
  • HaAM ,Ham,ham.....
    Mirciulica,ce mai faci ?La cit estimai pe tur diferenta ?Ca Ham a sfeclit-o iar.
    0 0
  • @automarket
    unde e clasamentul etapei !!!!!?????? :)
    0 0
  • Clasamentul etapei la acest moment
    Clasamentul etapei, il gasesti la urmatorul link:
    http://formula1.automarket.ro/account/reports/40/
    0 0
  • Este halloween-ul stirilor...?
    Apar si sdispar stiri...s-a produs vreo schimbare majora...? In stirea care tocmai a disparut, se cria ca vom afla in 15 min. situatia clasamentelor, dar interesant a fost fapul ca era publicata la ora 16.24, atunci cand Vettel se afla prin turul 50...si deci inca nu castigase cursa..., dar sunt posibile eroro in programul de editare... Mai avem putin si aflam "fabulosii" castigatori F1Champ...!
    0 0
  • hasu
    Castiga Lewis daca nu abandona stai calm. A pierdut o secunda atunci in turul acela cand a iesit in decor. oricum se apropia deja de Vettel desi avea probleme cu frana. Oricum ce mai conteaza, este doar faptul ca la constructori Mclaren este pe locul 3 in fata celor de la Ferrari :)) Sa moara toti macaronarii si broscarii mediteraneeni de ciuda :))
    0 0
  • NeoGalaxy
    @McLaren
    Ce conteaza este ca McLaren are un pilot care nu stie cand trebuie sa stea calm, fapt care va ajuta foarte mult Ferrari in anii viitor. Nu este nevoie sa moare nimeni, decat fraierii care mor de grija altor echipe.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @"McLaren este in alta liga la Abu Dhabi"
    In liga abandonatilor vroia sa spuna :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru