Button: "Red Bull, avantajati de temperaturile scazute"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 21.06.2009
Jenson Button sustine ca avansul inregistrat de Red Bull in calificarile de la Silverstone se datoreaza in primul rand temperaturilor scazute din Marea Britanie.
Button: "Red Bull, avantajati de temperaturile scazute"

Pilotul Brawn GP crede ca Red Bull reuseste sa obtina performante bune in privinta pneurilor chiar si in astfel de conditii, insa admite ca monopostul RB5 este foarte rapid.

Via | Autosport

Taguri: Button, Red Bull

Comentarii (5)

  • echipe
    cand se vor revizui echipele? McLaren si BMW si Renault ar trebui sa treaca la gold team si chiar as spune ca una din ele ar putea intra la silver. Red bull este singura echipa care poate lupta cu Brown GP si ar trebui sa urce la Platinum.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @paul30
    Haide frate nu va opriti cu asa ceva? Se tot discuta si s-a spus de miliarde de ori ca la sfarsitul anului se va discuta asa ceva. Este chiar asa de greu de inteles? Doamne...
    0 0
  • @admin
    Este adevarat ce spune paul30. Daca ne uitam la clasament acestei etape sunt cel putin 30 useri intre primii 50 care nu au facut nicio schimbare in ultimele 2 saptamani si sunt pe punctul de a castiga etapa. Jocul si-a pierdut din farmec. Adunati punctele lui Button, Vettel, Nakajima, Brawn GP, Red Bull, Force India,Ross Brawn, Christian Horner si Vijay Mallya si veti vedea ca adunati puncte suficiente pentru primele 30 locuri in clasamentul de etapa. Trebuie schimbat ceva. Sa auzim de bine!
    0 0
  • grupe valorice
    Vom analiza oportunitatea de a modifica grupele valorice in urmatoarele zile. Am evitat sa facem acest lucru pentru ca anticipam ca echipe precum McLaren si Ferrari vor reveni la forma obisnuita, ceea ce nu s-a intamplat. @NeoGalaxy: Nu am exclus niciodata posibilitatea de a efectua schimbari in grupele valorice pe parcursul anului. Punctul 3.5 din regulament mentioneaza conditiile in care schimbarile pot avea loc.
    0 0
  • da
    alonso trebuie sa vina si el la gold,impreuna cu kubica si heidfeld
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru