Button: "Red Bull rămâne echipa de învins"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.03.2012
Jenson Button consideră că Red Bull va rămâne principala ameninţare şi după antrenamentele de vineri de la Melbourne, însă remarcă şi progresele înregistrate de Mercedes.

Primele două sesiuni de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Australiei nu au evidenţiat adevărata valoare a echipelor, mai ales că ambele au început pe un circuit umed, iar aderenţa a fost foarte modestă inclusiv pe final, când piloţii au utilizat pneuri slick.

Cu toate acestea, Jenson Button, care a fost cel mai rapid în prima sesiune, anticipează că Red Bull Racing va rămâne principala adversă, chiar dacă Sebastian Vettel şi Mark Webber nu au impresionat prin timpii realizaţi.

"Ei vor fi în continuare cei pe care trebuie să-i învingem. Ei şi Mercedes par să fie competitivi, dar este foarte dificil de spus din cauza timpului limitat. În plus, este abia vineri. Vom afla cine este cu adevărat rapid pe un tur numai sâmbătă şi vom afla cine are un monopost câştigător abia duminică", a declarat britanicul.

Coechipierul său Lewis Hamilton este semnificativ mai precaut în declaraţii, însă aşteaptă cu nerăbdare să afle care este adevărată valoare a echipelor pe circuit.

"Cred că mâine vom înţelege mai bine cât de rapizi sunt piloţii.

În general, piloţii merg pe acelaşi program în antrenamente 3 în termeni de combustibil şi pneuri, aşa că vom şti mai bine. Sunt foarte nerăbdător să ştiu cum va merge", a precizat el.

McLaren a confirmat prin vocea şefului Martin Whitmarsh că nu a introdus niciun update special la Melbourne pentru monopostul MP4-27.

Via | SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru