Button: "Rosberg va fi surprins de performanţele lui Hamilton"

de Daniel Popescu
Vineri, 14.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button anticipează că rezultatele pe care le va obţine Lewis Hamilton la Mercedes în 2013 îl vor surprinde pe Nico Rosberg.

Lewis Hamilton va obţine rezultatele bune la Mercedes AMG în sezonul următor chiar dacă nu va avea la dispoziţie un monopost competitiv, potrivit declaraţiilor fostului său coechipier de la McLaren, Jenson Button.

Britanicul afirmă că performanţele conaţionalului sau îl vor surprinde şi pe Nico Rosberg, chiar dacă cei doi se cunosc deja foarte bine după ce au fost coechipieri în karting.

"Cred că Rosberg îl ştie destul de bine pe Hamilton, mai bine decât îl cunosc eu. Au lucrat împreună înainte şi sunt sigur că ştiu la ce se aşteaptă. Dar cred că va fi un pic surprins de viteza lui. Ştiu că au fost coechipieri în trecut, dar cred că va fi surprins de modul în care Hamilton poate obţine performanţe dintr-un monopost modest. Cred că asta va fi interesant", a declarat el.

Urmareste Automarket
Referindu-se la noul său coechipier Sergio Perez, Button afirmă că acesta va face faţă presiunii, chiar dacă numele McLaren îl obligă să obţină rezultate importante în doar al treilea sezon de Formula 1.

"Cred că există mai multă presiune, dar nu te temi de presiune, pentru că ştii că eşti bun la ceea ce faci.

Când eşti bun la ceva şi crezi că eşti bun la ceva, nu simţi că presiunea este mare la o echipă competitiva pentru McLaren. Aşa că presiunea este mai mare, dar nu cred că o va simţi", a adăugat el.

Via TheF1Times, Autosport

Comentarii (12)

  • Si tu de performanta lui Perez :)
    12 14
  • GrosJan
    butonas asta e doar un gura bogata,
    hamilton-abandon nu prea are ce sa ii arate lui Rosberg decat cum se da cu oistea-n gard
    1 4
  • Destul de arogant Button, necaracteristic lui. Vrea sa ne zica (subtil de altfel) ca hamilton (caruia el i-a tinut piept) e un pilot mult mai bun decat credem noi, in consecinta si el fiind la fel de bun...
    11 9
  • cineva
    Si daca-l bate rosberg pe ham ... ce o sa-i mai creasca cota lui rosberg, dar cat il vor regreta pe schumi care era peste rosberg in ultimul timp
    4 2
  • Perez cu siguranta va avea performanta la McLaren. Poate ca nu mai buna decat Button, dar nu va fi departe de acesta.
    Insa Rosberg e o joaca pentru Hamilton. E un coechipier slab pentru Lewis. Nu stiu de ce s-au incapatanat cei de la Mercedes sa continue cu un pilot care are o singura victori in F1 dupa o suta de GP-uri. Pentru ca e fiul lui Keke Rosberg, normal. Din pacate nici Keke si nici Nico nu sunt mari piloti.
    7 6
  • cineva
    nu avem nicio garantie ca va fi intr-un fel sau altul. Poti sa-ti faci unele socoteli e adevarat, dar tine de nimereala de fapt .... si poti nimeri sau nu. Aka, socotelile sunt vagi sau eronate mai mereu. Nu au nicio legatura cu realitatea. Daca erau 1000 de variante s-ar fi vazut clar asta. Cum sunt doar doua (ham mai bun sau rosberg mai bun) sunt 50% sanse sa se potriveasca socotelile cu realitatea si atat. In fapt, socotelile tot gresite sunt dar aparent par corecte pentru ca ... s-a nimerit sa coincida cu rezultatul real.
    1 0
  • @hami

    vorbesti de un pilot care in 3 sezoane la batut constant pe Schumi...si care cu o masina cu care nu aveai nici o sansa la victorie a reusit una...sa vazut clar ca cand masina il lasa facea rezultate notabile....el macar a reusit cateva podiumuri.....o sa vezi ca Nico inca nu sia spus cuvantul in F1....si raportat la ce a spus Button eu cred ca o sa fie invers....Hamilton sar putea sa fie surprins de performantele lui Nico.....depinde ce masina vor dezolta la anul cei de la Mercedes....dar eu am incredere in Nico ca poate mai mult decat atat....dar totusi vorbim de un sport in care acum cel mai mult conteaza masina si apoi strategia si pneuriile apoi pilotul....asta ii pacat nu faptul ca Nico sau Keke nu sunt mari piloti....o afirmatie complet ridicola.....Keke a fost campion mondial chiar daca nu a reusit decat o singura victorie in acel sezon 82 dar ca sa fi campion mondial trebuie sa ai constanta in principal....Alonso a fost constant pana sa trezit cu 2 abandonuri si apoi pa titlul....Hamilton cu 4 victorii a terminat de abia pe 4 la general.....dar asta e farmecul Formulei 1
    9 10
  • @davidjupanu
    Intr-o fraza ai reusit sa distrugi gramatica romana
    2 1
  • no-name
    Cred ca multe persoane vor fi surprinse ce bine va merge Mercedes cu Hamilton pilot.
    5 1
  • Alex nu o mai da cu teoria conspiratiei ca nu are rost!Pur si simplu Button l-a laudat pe Hamilton pentru ca o merita.Au fost coechipieri 3 ani de zile,se respecta unul pe altul si probabil ca se inteleg destul de bine,chiar daca nu sunt prieteni apropiati.
    4 1
  • Button si Hamilton au parut prieteni relativ apropiati pana la anuntul plecarii lui Hamilton. Eh, atunci au aparut ceva sincope, mai cu twitter, mai cu invitatii la cina, mai una alta, dar generalmente, timp de aproape 3 ani au parut o echipa in adevaratul sens al cuvantului- nu ca altii, care parca isi scuipau unii altora in cafea... nu e chiar asa usor sa echiliberezi bataia pe circuit (uneori la cutite) cu relatiile cordiale dupa ce se termina cursa.
    6 0
  • eu cred ca vor fi relativ egali; si lumea va observa inca un pilot peste alonso, anume rosberg. Si button era cam egalul lui ham (surprinzator pentru unii) deci peste alonso care era mult sub ham ca viteza pe circuit. Alonso e un pilot care aduce puncte din prudenta nu din viteza. Asta il mentine in lupta pentru titlu (c0nstanta) dar nu aduce mereu titlu ci dimpotriva.
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru