Button vrea să profite de scandalul Webber - Vettel

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.06.2010
Jenson Button speră că incidentul dintre Mark Webber şi Sebastian Vettel să îl ajute în lupta pentru păstrarea titlului mondial.

Incidentul dintre Mark Webber şi Sebastian Vettel din turul 40 al Marelui Premiu al Turciei ar putea duce la ruperea relaţiilor de prietenie dintre cei doi coechipieri ai echipei Red Bull.

Jenson Button crede că acest lucru ar avea un impact negativ asupra performanţelor celor doi, întrucât în mod obişnuit piloţii unei echipe fac schimb de informaţii pentru a-şi îmbunătăţi rezultatele personale.

"Nu ştiu ce se va întâmpla între Vettel şi Webber, nu ştiu dacă se vor împăca înainte de următoarea cursă din Canada. Dar dacă nu se împacă, înseamnă că nu vor mai face schimb de informaţii la fel de mult. Este posibil, nu ştiu exact cum funcţionează lucrurile acolo", a declarat campionul mondial.

Button a trecut printr-o situaţie similară pe parcursul sezonului precedent, când presa internaţională susţinea în mod constant ca britanicul nu avea o relaţie foarte bună cu coechipierul sau de la Brawn GP, Rubens Barrichello.

"Când te contrazici cu cineva poţi să-ţi scoţi ochii şi să gândeşti că cea mai importantă pesroana pe care trebuie să o învingi este coechipierul tău, iar asta îţi poate ruina performanţa.

S-ar putea să se împace până la cursă din Canada, dar sper ca asta să nu se întâmple", a adăugat Button.

Via | Daily Telegraph

Comentarii (10)

  • DOAMNEEEEEEE
    Cata rautate , auzi sper sa nu se impace :)))
    ca parca daca nu se impaca vettel cu webber el castiga campionatul ,parca vorbeste de o casnicie, auzi la el :)) sper sa nu se impace
    10 6
  • salutare
    mai bubulea!
    declaratiile astea si nu doar aceasta,sunt facute si pentru a destabiliza moral,un pilot,relatiile din cadrul echipei adverse sau cu coechierul propriei echipe,orice pentru a-l demoraliza,ai lua din concentrare!
    vrei un joc de domnisoare,uita-te la balet!!!
    8 7
  • de parca l-ar ajuta cu ceva
    poate aceasta disputa dintre vettel si webber sa il avantajeze pe hamilton in nici un caz pe button. el ar trebui sa se fereasca in primu rand de hamilton nu de vettel si webber dar oricum stie ca nu are nici o sansa in fata lui hamilton.
    7 2
  • vano_2680
    RUSINE MARE PENTRU UN CAMPION F1
    m-a dezamagit mult baiatul asta.credeam ca e opersoana inteligenta si credeam ca datorita inteligentii lui a devenit campion f1, dar m-am inselat si am ajuns la concluzia zicalei ca prost sa fii, noroc sa ai..........
    9 3
  • ctlnmihai
    Button vrea să profite de scandalul Webber - Vettel
    Multa ipocrizie pe cei care-l critica pe Button..Sunt gata sa fac pariu ca multi dintre cei care scriu acum si-l critica pe Button ,s-au bucurat in 2007 cand tensiunile dintre Alonso - Hamy au dus la pieerderea unui titlu la piloti ptr. Mclaren...Nu cred ca vor exista tensiuni intre cei 2 piloti de la Red Bull dar sper ca Mclaren sa continue dezvoltarea monopostului in ritmul actual
    8 5
  • vano_2680
    CAMPION
    Campionii adevarati ca SHUMAHER, HAMILTON, RAIKONEN, ALONSO au dat dovada de intelepciune, pentru ca sunt campioni adevarati si au cistigat datorita muncii, puterii si valorii individuale si niciodata nu vor declara asa ceva, pentru ca stiu ce inseamna sa fii pilot de formula1 si nu se bucura de necazul altora.Prin vorbele spuse de Button vad o HIENA care ataca un LEU grav ranit.
    10 3
  • ctlnmihai
    vano_2680
    In cazul lui Alonso te inseli..Imediat dupa incidentul din australia cand hamy a mintit si mclaren era amenintata cu penalizarea ,Alonso intr-o declaratie critica echipa Mclaren>Ce e drept pe cei de la Renaul nu i-a criticat dupa incidentul de la Singapore 2008
    3 9
  • Ham vs Alo
    Asa a patit-o el in 2007 cu Alonso. S-au contrat si a pierdut titlul la 1 pct.
    0 2
  • mobius
    CM2007
    In 2007 nu Hamilton a pierdut titlul, perdantul fiind Alonso si asta din cauza coechipierului sau care nu s-a limitat sa vorbeasca doar, asa cum a facut-o Button referindu-se la o alta echipa, ci chiar impreuna cu echipa a lucrat impotriva coechipierului sau si ceea ce este total de neinteles chiar impotriva firmei McLaren. Amintesc pentru sustinerea afirmatiilor doar episodul Hungaroring, in care Hamilton in mod direct i-a furat cel putin un punct lui Alonso. Ceea ce spune Button mi se pare foarte normal. Este normal ca de neantelegerile din interiorul unei echiope sa profite celelalte.
    0 1
  • Buton a spus adevarul!
    Ce trebuia sa faca? Sa spuna ,,pai sa vedeti ,m-as bucura daca Wettel si Webber sar impaca" am sari toti pe el ca minteste.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru