Carlos Slim nu este interesat de Honda!

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 28.12.2008
Miliardarul Carlos Slim nu este interesat sa achizitioneze echipa Honda Racing, o sursa apropiata mexicanului negand zvonurile lansate de publicatia italiana La Stampa.

Lovitura de teatru in cazul telenovelei Honda Racing! Dupa ce cotidianul italian la Stampa a anuntat sambata seara ca miliardarul Carlos Slim a ajuns la o intelegere cu Honda pentru cumpararea echipei de Formula 1, o sursa apropiata acestuia a dezmintit duminica informatiile.

Sub protectia anonimatului, sursa a precizat pentru prestigioasa agentie de presa AFP ca Silm nu este nici macar interesat de aceasta afacere. "Nu exista nicio intelegere pentru echipa Honda. Nu exista nicio intelegere si nici negocieri", a declarat sursa pentru AFP.

Agentia de presa nu a putut oferi niciun fel de detalii despre identitatea sursei, insa acelasi lucru este valabil si in cazul publicatiei La Stampa.

Astfel, viitorul echipei Honda intra din nou in ceata, un anunt oficial legat de soarta echipei fiind asteptat cel mai devreme la inceputul lunii ianuarie.

Taguri: Honda, Slim, achizitie

Comentarii (2)

  • exact ce mi-era teama,
    dupa cum spuneam in comentariul precedent, pentru ca La Stampa nu dezvaluia sursa si toate celelalte agentii de presa au preluat de acolo. Ar fi fost prea frumos sa fie adevarat. Intre timp, pe site-ul sau, PR-ul lui Slim a negat aceste negocieri (http://www.escuderiatelmex.com/cgi-bin/escuder/Escuderia2006/es_index.jsp). Poate fi si o "manevra" de a intimida o eventuala concurenta, sa vedem cum va evolua aceasta situatie in timp...
    0 0
  • au dat si la pro tv ca ar fi cumparat-o cu 1$ :)))
    _________________________________________________
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru