Achizitie

Luni, 08 Aprilie 2019 | Industrie

Jaguar Land Rover a intrat pe radarul francezilor de la PSA: “Luăm în calcul o achiziție, suntem interesați să avem branduri premium în portofoliu”

Șeful PSA, Carlos Tavares, a declarat că ar fi interesat de o achiziție sau fuziune cu Jaguar Land Rover, fiind dornic să aibă branduri premium în portofoliu, câtă vreme activitatea grupului nu va fi “tulburată”.
Marti, 05 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla a cumpărat un producător american de baterii, furnizor pentru Lamborghini și GM: 218 milioane de dolari pentru Maxwell Technologies

Tesla a cumpărat Maxwell Technologies, o companie americană ce produce baterii și soluții de stocare a energiei, în schimbul a 218 milioane de dolari. Tesla vrea să pună mâna pe o tehnologie ce promite autonomie mai mare și costuri mai mici în cazul bateriilor pentru mașinile electrice.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Industrie

Un exemplar Bugatti Chiron a fost vândut cu 3.2 milioane de euro la o licitație: hipercarul are sub 1.000 de kilometri la bord

Un exemplar Bugatti Chiron cu mai puțin de 1.000 de kilometri la bord a fost vândut în cadrul unei licitații organizate de celebra casă RM Sotheby's. Prețul de achiziție: 3.2 milioane de euro, cu 800.000 de euro peste prețul de pornire al unui Chiron nou.
Luni, 23 Martie 2015 | Industrie

Producătorul de pneuri Pirelli va fi cumpărat de compania chineză ChemChina pentru 7 miliarde de euro

Producătorul de pneuri Pirelli, care deţine o fabrică de cauciucuri la Slatina şi este furnizor de pneuri în Formula 1, va fi cumpărat cu 7 miliarde euro de compania de produse chimice ChemChina deţinută de statul chinez.
Vineri, 31 Octombrie 2014 | Industrie

Mercedes-AMG va achiziţiona 25% din acţiunile mărcii moto MV Agusta

Mercedes-Benz a confirmat astăzi că va achiziţiona 25% din acţiunile producătorului de motociclete MV Agusta din Italia. Cele două parţi au semnat un acord de colaborare pe termen lung, dar detaliile financiare nu au fost dezăluite.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Industrie

Daimler a cumpărat 12% din producătorul chinez BAIC

Mercedes-Benz mizează serios pe piaţa din China. O devedeşte cea mai nouă investiţie a companiei-mamă Daimler: achiziţia unei participaţiuni de 12 procente în BAIC, partenerul chinez strategic al constructorului german.
Vineri, 22 Aprilie 2011 | Formula 1

Lotus va cumpăra constructorul britanic Caterham

Team Lotus va cumpăra constructorul britanic de maşini sport Caterham pentru o sumă de câteva milioane de euro, potrivit mai multe surse din presa internaţională.
Luni, 03 Ianuarie 2011 | Industrie

Chinezii de la BAIC sunt interesaţi de Pininfarina

Pininfarina este de vânzare, iar printre potenţialii clienţi se numără BAIC, Brilliance, Mahindra şi Magna Internaţional. Chinezii de la BAIC sunt favoriţii acestei licitaţii.
Vineri, 28 Mai 2010 | Industrie

Renault vrea să cumpere Ssangyong Motor

Surse apropiate de situaţia companiei Ssangyong Motor au dezvăluit faptul că Renault a depus o ofertă pentru achiziţia companiei. Oficialii francezi au refuzat să comenteze acest zvon.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Formula 1

Banca Lloyds a cumparat actiuni la Virgin Racing

Banca britanica Lloyds Banking Group a cumparat actiuni la noua echipa Virgin Racing prin intermediul Aripii de Capital Social din cadrul companiei.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | Economic

Geely ofera 2.5 miliarde de dolari pentru Volvo

Constructorul chinez Geely ofera 2.5 miliarde de dolari pentru achizitionarea marcii Volvo, insa scopurile acestora se indreapta doar catre tehnologia creata de suedezi.
Vineri, 21 August 2009 | Formula 1

BMW-Sauber ar putea utiliza motoare Ferrari in 2010

Peter Sauber este aproape de rascumpararea echipei sale de Formula 1 de la BMW, care ar urma sa utilizeze motoare Ferrari in 2010 si sa fie sponsorizata de grupul petrolier Petronas.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Industrie

Fiat a facut o oferta de achizitie pentru Bertone

Italienii de la Fiat au facut o oferta pentru achizitia casei de design Bertone, alaturi de departamentul de productie al acesteia.
Luni, 15 Iunie 2009 | Industrie

Cumparatorul Saab va fi anuntat miercuri, Koenigsegg e favorit

Compania Saab va anunta in cursul acestei saptamani numele viitorului posesor al activelor marcii. Toate indiciile duc spre producatorul de masini sport de lux Koenigsegg.
Miercuri, 06 Mai 2009 | Industrie

Saab declara ca Grupul Fiat nu este interesat de ei

Oficialii Saab au declarat ca grupul italian Fiat nu a prezentat interes in achizitionarea companiei suedeze.
Vineri, 06 Martie 2009 | F1 TOP

OFICIAL: Brawn GP va concura in 2009 in locul Honda

Ross Brawn a cumparat echipa Honda Racing, aceasta urmand sa concureze in sezonul 2009 cu motoare Mercedes sub numele de Brawn GP cu Jenson Button si Rubens Barrichello.
Joi, 05 Martie 2009 | Formula 1

Fry confirma ca Honda va concura in 2009

Nick Fry a confirmat indirect ca echipa cunoscuta in prezent drept Honda Racing se va afla pe grila de start in sezonul 2009.
Luni, 02 Martie 2009 | Formula 1

Noul nume al Honda ar putea fi dezvaluit joi

Noul nume cu care Honda Racing va concura in sezonul 2009 al Formulei 1 ar putea fi facut public joi, 5 martie 2009.
Miercuri, 25 Februarie 2009 | Formula 1

Brawn, optimist ca Honda va concura in 2009

Ross Brawn este increzator in sansele echipei Honda de a lua startul in sezonul 2009 al Formulei 1.
Sambata, 21 Februarie 2009 | Formula 1

Virgin Group sugereaza ca nu va cumpara Honda

Richard Branson, patronul Virgin Group, a sugerat ca nu este interesat de achizitionarea echipei Honda, motivul principal fiind costurile ridicate ale participarii in Formula 1.

Tag-uri similare

Ferrari, Ford, Opel, Fiat, Honda, Volvo, GM, vanzari, Aston Martin, Button
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru