Brawn, optimist ca Honda va concura in 2009

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.02.2009
Ross Brawn este increzator in sansele echipei Honda de a lua startul in sezonul 2009 al Formulei 1.

Viitorul echipei Honda este in continuare incert, presa relatand informatii contradictorii pe parcursul ultimelor saptamani.

Honda a anuntat oficial ca nu exista niciun cumparator serios pentru echipa, insa Ross Brawn este citat de publicatia germana Auto Motor und Sport spunand ca "exista motive bune sa fim optimisti".

Sursa citata mentioneaza ca inginerii Honda au inceput deja sa lucreze la noul monopost si la implentarea unui motor Mercedes-Benz, in ciuda faptului ca nu exista inca un acord oficial in acest sens. "Avem nevoie doar de o unda verde pentru a porni", a mai precizat Brawn, care nu a dorit sa intre in detalii.

Elvetienii de la Blick anunta ca echipa ar putea participa la ultimele sesiuni de teste premergatoare noului sezon, daca situatia team-ului se va clarifica in cel mai scurt timp.

Pe de alta parte, publicatia Auto Motor und Sport sustine acum ca este foarte posibil ca Nick Fry sa plece din structura de conducere, desi publicatia Autosport a relatat marti exact contrariul.

Mai mult decat atat, germanii considera ca eventuala plecare a lui Fry este un semnal ca David Richards, patronul companiei Prodrive, s-ar putea implica in cadrul echipei, desi acesta a infirmat anterior aceste speculatii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru