Banca Lloyds a cumparat actiuni la Virgin Racing

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.12.2009
Banca britanica Lloyds Banking Group a cumparat actiuni la noua echipa Virgin Racing prin intermediul Aripii de Capital Social din cadrul companiei.

Manor GP, una dintre cele patru noi echipe acceptate pe grila de start a Formulei 1 incepand din sezonul 2010, continua sa-si imbunatateasca situatia financiara.

Dupa ce a fost redenumita Virgin Racing in urma unui parteneriat cu compania britanica Virgin ce va fi oficializat marti, echipa a anuntat ca a vandut o parte dintre actiuni catre banca britanica Lloyds Banking Group.

Tranzactia a fost intermediata de LDC, Aripa de Capital Social a bancii britanice, si a fost estimata de Financial Times la aproximativ 10 milioane de lire sterline (11 milioane de euro). Obiectivul LDC este sa obtina profit de pe urma acestei investitii chiar din primul sezon in Formula 1, intrarea in competitie fiind legata de reducerea costurilor preconizata pentru urmatorii doi ani.

Via | Financial Times

Taguri: Virgin, achizitie

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru