Presă: Charles Pic a semnat cu Virgin pentru 2012!

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.11.2011
Francezul Charles Pic a semnat un contract cu Virgin Racing pentru sezonul 2012 şi îl va înlocui pe belgianul Jerome D'Ambrosio, potrivit publicaţiei L'Equipe.

Virgin Racing, echipa care va fi redenumită în Marussia începând de anul viitor, şi-a definitivat linia de piloţi pentru 2012 şi a decis să renunţe la serviciile belgianului Jerome D'Ambrosio.

În locul său va fi adus Charles Pic, un francez în vârstă de numai 21 de ani sprijinit financiar de grupul de companii Lagardere şi de fostul pilot Olivier Panis.

Informaţia a fost dezvăluită în premieră de prestigioasa publicaţie franceză L'Equipe, care susţine Pic a semnat deja contractul cu Virgin, urmând ca un anunţ oficial pe marginea acestui subiect să fie făcut cel mai probabil după ultima cursă a sezonului de la Interlagos, care va avea loc în 27 noiembrie.

Lagardere este un grup de companii fondat în Franţa în 1992 care îşi desfăşoară principala activitate în mass-media, însă în acelaşi timp deţine şi un pachet de 7.5% din acţiunile companiei aerospaţiale EADS.

Pic a concurat în ultimele două sezoane în GP2, a doua competiţie ca importanţă din sporturile cu motor, acolo unde a obţinut trei victorii şi a terminat pe locul patru în clasamentul general în 2011.

De cealaltă parte, D'Ambrosio nu a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor echipei sale, însă principalul motiv pentru îndepărtarea acestuia ar putea fi reprezentat de problemele acestuia cu sponsorii.

Pic va face pereche la Virgin (Marussia) cu germanul Timo Glock, care şi-a prelungit contractul cu echipa până la finalul sezonului 2014.

Via | L'Equipe

Comentarii (2)

  • salutare
    o mica scapare!Nu mai e Virgin Racing,ci Marusia Racing :)
    1 2
  • Antiretardati
    @Mad79
    O mica greseala esti tu, echipa se numeste:
    "http://www.marussiavirginracing.com/", asta daca stii sa citesti evident.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru