Marussia

Marti, 14 Aprilie 2015 | Formula 1

Starea de sănătate a lui Bianchi rămâne schimbată: francezul este stabil, dar inconştient

Jules Bianchi este în continuare în stare stabilă după accidentul suferit în octombrie la Suzuka, însă rămâne inconştient, potrivit tatălui său.
Vineri, 06 Februarie 2015 | Formula 1

Force India a blocat accesul Marussiei în 2015 cu monopostul de anul trecut

Force India a blocat posibilitatea ca Marussia să concureze în sezonul 2015 al Formulei 1 cu monopostul de anul trecut, astfel că şansele de supravieţuire ale echipei au devenit minime.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | Formula 1

Marussia, aproape de a fi salvată pentru a concura în sezonul 2015

Marussia va ieşi din insolvenţă în 19 februarie şi este foarte aproape să fie achiziţionată de Justin King, fostul şef al lanţului britanic de supermarketuri Sainsbury.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Formula 1

Haas a cumpărat fabrica Marussia din Marea Britanie

Haas a achiziţionat fabrica Marussia din localitatea britanică Banbury, pe care o va folosi ca bază europeană pentru echipă la debutul în Formula 1 în 2016.
Luni, 19 Ianuarie 2015 | Formula 1

Marussia negociază vânzarea echipei cu un nou grup de investitori

Marussia a început negocierile cu un nou grup de investitori şi a amânat licitaţia în care urma să vândă monoposturile echipei.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Formula 1

Viitorul echipelor Caterham şi Marussia rămâne incert

Caterham şi Marussia speră în continuare să găsească investitori care să permită celor două echipe să concureze în Formula 1 şi în sezonul 2015.
Miercuri, 24 Decembrie 2014 | Formula 1

Ferrari va lansa noul monopost pe internet la sfârşitul lunii ianuarie

Ferrari a dezvăluit că va lansa noul monopost pentru sezonul 2015 în cadrul unui eveniment pe internet care va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie.
Joi, 04 Decembrie 2014 | Formula 1

Raport FIA: Bianchi nu a încetinit suficient pentru a evita accidentul, dar există şi o explicaţie tehnică

Jules Bianchi nu a încetinit suficient pentru a evita accidentul suferit la Suzuka în urma căruia este internat în stare critică în spital, însă acest lucru a fost determinat şi de faptul că motorul nu s-a oprit automat când a apăsat simultan frâna şi acceleraţia, potrivit unui amplu raport oferit de FIA.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Formula 1

Raikkonen va colabora cu fostul inginer de cursă al lui Alonso de la Renault

Noul inginer de cursă al lui Kimi Raikkonen va fi David Greenwood, care anterior a îndeplinit acelaşi rol pentru Fernando Alonso pe vremea când spaniolul a cucerit două titluri mondiale pentru Renault.
Duminica, 23 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Abu Dhabi şi a cucerit al doilea titlu mondial din carieră!

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Abu Dhabi şi a câştigat un nou titlu mondial după ce l-a depăşit la start pe coechipierul sau de la Mercedes, Nico Rosberg, care ulterior a terminat doar pe locul 14 din cauza unei defecţiuni la sistemul ERS.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în Abu Dhabi din faţa lui Hamilton în cursa decisivă pentru titlu

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu din Abu Dhabi şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul şi rivalul său în lupta pentru titlul mondial, Lewis Hamilton.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 3: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi şi l-a învins cu trei zecimi de secundă pe coechipierul său, Lewis Hamilton.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 2: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente din Abu Dhabi, în care l-a învins din nou pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 1: Hamilton îl învinge pe Rosberg

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Abu Dhabi şi l-a devansat cu o zecime de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu din Abu Dhabi: Luptă decisivă pentru titlul mondial

Cursa din Abu Dhabi va decide numele noului campion mondial între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, iar regula dublării punctelor ar putea influenţa decisiv lupta piloţilor Mercedes.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Formula 1

Marussia ar putea concura în Abu Dhabi

Marussia speră să concureze în ultima cursă a sezonului, în ciuda faptului că echipa a fost închisă. Mai mulţi angajaţi ai echipei au fost văzuţi deja la circuit, însă monoposturile nu au ajuns încă la destinaţie.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Formula 1

Kobayashi va concura pentru Caterham în Abu Dhabi. Merhi şi Chilton luptă pentru al doilea loc

Caterham a anunţat că unul dintre piloţii săi pentru cursa din Abu Dhabi va fi Kamui Kobayashi. Roberto Merhi susţine că are contract pentru această etapă, însă presa internaţională îl creditează cu şanse şi pe Max Chilton.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Formula 1

Marussia ar putea fi cumpărată de un grup de investitori

Marussia este în "negocieri serioase" cu un grup de investitori pentru o posibilă preluare a echipei, potrivit presei britanice.
Duminica, 09 Noiembrie 2014 | Formula 1

Rosberg a câştigat la Interlagos după ce a rezistat presiunilor lui Hamilton

Nico Rosberg a obţinut victoria în Marele Premiu al Braziliei după ce a reuşit să reziste presiunilor lui Lewis Hamilton din finalul cursei. Germanul s-a apropiat la 17 puncte înaintea cursei decisive pentru titlu de la Abu Dhabi.
Sambata, 08 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Braziliei

Nico Rosberg a obţinut sâmbătă pole position-ul pentru Marele Premiu al Braziliei după ce l-a învins cu trei sutimi de secundă pe Lewis Hamilton. Williams a monopolizat a doua linie a grilei de start.

Tag-uri similare

Salon Auto, Concept, Frankfurt, Marussia, Salonul Auto, supercar, Spyker, C8 Laviolette, EMM, Igor Krasnov
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru