Marussia ar putea concura în Abu Dhabi

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marussia speră să concureze în ultima cursă a sezonului, în ciuda faptului că echipa a fost închisă. Mai mulţi angajaţi ai echipei au fost văzuţi deja la circuit, însă monoposturile nu au ajuns încă la destinaţie.

Marussia a anunţat recent că îşi închide porţile din cauza faptului că administratorii nu au găsit niciun cumpărător, însă echipa şi-ar putea face o apariţie surprinzătoare în Marele Premiu din Abu Dhabi.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de postul de televiziune SkySports, administratorii poartă negocieri cu o serie de investitori şi încearcă să obţină finanţare pentru a participa la ultima etapă a sezonului.

Până miercuri după-amiază, echipamentele echipei nu ajunseseră în paddock-ul circuitului Yas Marina, însă mai mulţi angajaţi au fost văzuţi în faţa garajului Ferrari, furnizorul de motoare al echipei. Jurnalistul Adam Cooper afirmă că echipamentele sunt pe drum, însă situaţia rămâne incertă ca urmare a faptului că Marussia are datorii mari la Ferrari pentru plata unităţilor de propulsie.

Caterham, cealaltă echipă care se confrunta cu grave probleme financiare, a reuşit să facă deplasarea la Abu Dhabi cu ajutorul lui Bernie Ecclestone, care a acceptat să transporte gratuit echipamentele cu un avion charter special. Totuşi, până în prezent, echipa l-a confirmat pentru această etapă doar pe Kamui Kobayashi, în timp ce numele celui de-al doilea pilot nu este cunoscut.

Via SkySports, Motorsport

Comentarii (2)

  • Pai stai putin...
    Pentru Caterham se baga mosu', dar pentru Marussia si alte echipe nu se baga?

    Din ce in ce mai greu de suportat mumia asta in F1.
    4 0
  • nu au reusit sa o scoata la capat ...

    http://www1.skysports.com/f1/news/17581/9569917/marussia-to-miss-abu-dhabi-gp-after-last-ditch-talks-fall-through
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru