Caterham va concura în Abu Dhabi chiar dacă nu strânge fondurile necesare

de Daniel Popescu
Vineri, 14.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham susţine că va concura în Abu Dhabi pentru ultima cursă a sezonului chiar şi în situaţia în care nu va reuşi să strângă fondurile necesare de la fani.

Esential 62% din cele 3 milioane de euro au reusit sa stranga cei de la Caterham prin intermediul fanilor
Caterham a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru a obţine din partea fanilor donaţii de 3 milioane de euro pentru a putea concura în Marele Premiu din Abu Dhabi, ultima etapă înainte de finalul sezonului.

Cu numai 10 ore înainte de expirarea termenului limită, echipa a strâns doar 62% din suma necesară, însă administratorul a anunţat că va deplasa monoposturile şi echipamentele către Abu Dhabi cu speranţa că până la etapa de la sfârşitul săptămânii viitoare va găsi resursele necesare.

Update: Caterham a anunţat oficial ca va concura in Abu Dhabi.

Decizia a fost luată şi pentru că administratorul a primit trei oferte de cumpărare a echipei, iar prezenţa la Abu Dhabi va ajuta la negocieri.

"Sunt sigur în proporţie de 90% că vom merge. În ultimele zile au venit trei cumpărători interesaţi.

Sunt oameni cu legături în Formula 1 care sunt interesaţi şi, indiferent cine ar cumpăra echipa dintre ei, lumea ar spune că are sens", a declarat Finbarr O'Connell, administratorul echipei din partea companiei Smith & Williamson.

În plus, el a confirmat că mai mulţi piloţi şi-au manifestat interesul de a oferi bani pentru a putea concura pentru echipă în Abu Dhabi. Printre ei se număra pilotul de sex feminin Alice Powell, fost pilot de GP3 până la sfârşitul anului trecut. În această săptămână, Marcus Ericsson şi-a încheiat prematur contractul cu echipa.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru