Caterham.

Miercuri, 12 Iulie 2023 | Concepte

Conceptul Caterham Project V anunță o electrică sport cu 400 km autonomie

Caterham a publicat primele imagini cu noul concept Project V. Acesta anunță un model electric, coupe, care ar putea debuta pe piață fie la finalul anului 2025, fie la început de 2026.
Marti, 11 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Conceptele electrice Caterham Project V și EV Seven, debut la Festivalul Vitezei de la Goodwood

Caterham a anunțat că ambele concepte cu zero emisii Project V și EV Seven vor fi expuse în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood. Evenimentul începe în data de 13 iulie.
Joi, 06 Iulie 2023 | Modele noi

Încă o imagine nouă cu viitorul Caterham Project V electric

Caterham a publicat o nouă imagine cu viitorul său prototip electric Project V. De această dată, britanicii ne dezvăluie partea din spate a modelului de performanță cu zero emisii. Noul model va fi dezvăluit în 12 iulie.
Joi, 22 Iunie 2023 | Concepte

Imagine nouă cu viitorul Caterham Project V electric. Debut în iulie

Caterham a publicat o imagine nouă cu viitorul său concept electric Project V. De această dată, britanicii ne oferă o idee despre cum arată noua mașină văzută din față. Conceptul va fi prezentat în iulie.
Joi, 08 Iunie 2023 | Concepte

Prima imagine cu un viitor concept electric Caterham. Va avea un design complet nou

Britanicii de la Caterham au publicat o imagine sugestivă oficială cu noul concept electric Project V. Conceptul anunță un nou design pentru această mașină, care va fi dezvăluită oficial în iulie.
Joi, 25 Mai 2023 | Concepte

Chiar și Caterham trece pe electrice: conceptul EV Seven promite încărcare în 15 minute

Caterham a prezentat oficial un concept bazat pe modelul său emblematic Seven. Noul concept primește un propulsor electric, alături de alte noutăți care vor fi folosite strict în scopuri experimentale.
Marti, 08 Noiembrie 2022 | Modele noi

Caterham prezintă noul Seven 340: motor de 172 CP și pachet special pentru circuit

Caterham a prezentat oficial noua versiune Seven 340. Modelul are un motor Ford Duratec de 172 de cai putere și este oferit cu pachetul standard 340S sau cu pachetul de performanță 340R.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Modele noi

Caterham prezintă noul Seven 420 Cup: 210 CP și, în premieră, transmisie secvențială

Constructorul britanic de automobile prezintă noul Seven 420 Cup: o mașină dezvoltată pentru circuit, dar care poate fi condusă pe drumurile publice. Aceasta va debuta cu ocazia ediției din acest an a Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Luni, 04 Octombrie 2021 | O lume nebuna

Record neobișnuit: Caterham a asamblat o mașină în doar 6 ore, la o altitudine de 137 de metri

Mai mulți ingineri Caterham au urcat pe o platformă de observație situată la 137 de metri altitudine. Acolo au asamblat vreme de 6 ore un Caterham Seven 170.
Joi, 13 Mai 2021 | Industrie

Caterham ar putea lansa primul său model electric în 2023

Caterham pregătește lansarea primului model electric în anul 2023. În același timp, oficialii companiei sunt hotărâți să nu renunțe la motoarele pe benzină.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Modele noi

Caterham lansează noul Super Seven 1600: 137 de cai putere și elemente retro pentru caroserie

Caterham a lansat noul Super Seven 1600, o versiune cu elemente de caroserie inspirate de modelele anilor '70. Super Seven 1600 este echipat cu motorul Ford Sigma de 1.6 litri cu 137 de cai putere.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Formula 1

Viitorul echipelor Caterham şi Marussia rămâne incert

Caterham şi Marussia speră în continuare să găsească investitori care să permită celor două echipe să concureze în Formula 1 şi în sezonul 2015.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 11 Decembrie 2014 | Formula 1

Caterham negociază vânzarea echipei cu trei potenţiali cumpărători

Caterham susţine că există trei părţi interesate de achiziţionarea echipei şi că nu a impus un termen limită pentru finalizarea negocierilor.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Formula 1

Raikkonen va colabora cu fostul inginer de cursă al lui Alonso de la Renault

Noul inginer de cursă al lui Kimi Raikkonen va fi David Greenwood, care anterior a îndeplinit acelaşi rol pentru Fernando Alonso pe vremea când spaniolul a cucerit două titluri mondiale pentru Renault.
Sambata, 29 Noiembrie 2014 | Modele noi

Caterham va lansa trei modele noi bazate pe actualul roadster Seven

Producătorul britanic Caterham vrea să își diversifice gama de versiuni a roadsterului Seven prin introducerea a trei noi variante ce vor fi lansate anul viitor.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Formula 1

Teste Abu Dhabi, ziua 2: Mercedes ocupă prima poziţie

Mercedes a terminat pe primul loc ultima zi de teste din Abu Dhabi prin intermediul pilotului de rezervă Pascal Wehrlein, în timp ce McLaren nu a reuşit nici astăzi să parcurgă un tur cronometrat.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Formula 1

Teste Abu Dhabi, ziua 1: McLaren, niciun tur cu motor Honda. Vettel a vizitat garajul Ferrari

McLaren nu a reuşit să parcurgă niciun tur cronometrat cu monopostul echipat cu motor Honda, în timp ce Sebastian Vettel a vizitat garajul Ferrari. Cel mai bun timp a fost stabilit de Valtteri Bottas pentru Williams.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Formula 1

Teste Abu Dhabi: McLaren testează cu motor Honda. Lista completă a piloţilor

McLaren participă la sesiunea de teste care are loc marţi şi miercuri în Abu Dhabi cu un monopost echipat cu motor Honda. Cele 10 echipe participante au anunţat deja numele piloţilor pe care îi vor folosi.
Duminica, 23 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Abu Dhabi şi a cucerit al doilea titlu mondial din carieră!

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Abu Dhabi şi a câştigat un nou titlu mondial după ce l-a depăşit la start pe coechipierul sau de la Mercedes, Nico Rosberg, care ulterior a terminat doar pe locul 14 din cauza unei defecţiuni la sistemul ERS.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în Abu Dhabi din faţa lui Hamilton în cursa decisivă pentru titlu

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu din Abu Dhabi şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul şi rivalul său în lupta pentru titlul mondial, Lewis Hamilton.

Tag-uri similare

Mercedes, Ford, Porsche, Lotus, Fiat, VW, Golf, Rolls-Royce, 911, 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru