Feedback

Caterham.

Joi, 09 Aprilie | Modele noi

Caterham lansează noul Super Seven 1600: 137 de cai putere și elemente retro pentru caroserie

Caterham a lansat noul Super Seven 1600, o versiune cu elemente de caroserie inspirate de modelele anilor '70. Super Seven 1600 este echipat cu motorul Ford Sigma de 1.6 litri cu 137 de cai putere.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Formula 1

Viitorul echipelor Caterham şi Marussia rămâne incert

Caterham şi Marussia speră în continuare să găsească investitori care să permită celor două echipe să concureze în Formula 1 şi în sezonul 2015.
Joi, 11 Decembrie 2014 | Formula 1

Caterham negociază vânzarea echipei cu trei potenţiali cumpărători

Caterham susţine că există trei părţi interesate de achiziţionarea echipei şi că nu a impus un termen limită pentru finalizarea negocierilor.
Marti, 02 Decembrie 2014 | Formula 1

Raikkonen va colabora cu fostul inginer de cursă al lui Alonso de la Renault

Noul inginer de cursă al lui Kimi Raikkonen va fi David Greenwood, care anterior a îndeplinit acelaşi rol pentru Fernando Alonso pe vremea când spaniolul a cucerit două titluri mondiale pentru Renault.
Sambata, 29 Noiembrie 2014 | Modele noi

Caterham va lansa trei modele noi bazate pe actualul roadster Seven

Producătorul britanic Caterham vrea să își diversifice gama de versiuni a roadsterului Seven prin introducerea a trei noi variante ce vor fi lansate anul viitor.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Formula 1

Teste Abu Dhabi, ziua 2: Mercedes ocupă prima poziţie

Mercedes a terminat pe primul loc ultima zi de teste din Abu Dhabi prin intermediul pilotului de rezervă Pascal Wehrlein, în timp ce McLaren nu a reuşit nici astăzi să parcurgă un tur cronometrat.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Formula 1

Teste Abu Dhabi, ziua 1: McLaren, niciun tur cu motor Honda. Vettel a vizitat garajul Ferrari

McLaren nu a reuşit să parcurgă niciun tur cronometrat cu monopostul echipat cu motor Honda, în timp ce Sebastian Vettel a vizitat garajul Ferrari. Cel mai bun timp a fost stabilit de Valtteri Bottas pentru Williams.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Formula 1

Teste Abu Dhabi: McLaren testează cu motor Honda. Lista completă a piloţilor

McLaren participă la sesiunea de teste care are loc marţi şi miercuri în Abu Dhabi cu un monopost echipat cu motor Honda. Cele 10 echipe participante au anunţat deja numele piloţilor pe care îi vor folosi.
Duminica, 23 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Abu Dhabi şi a cucerit al doilea titlu mondial din carieră!

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Abu Dhabi şi a câştigat un nou titlu mondial după ce l-a depăşit la start pe coechipierul sau de la Mercedes, Nico Rosberg, care ulterior a terminat doar pe locul 14 din cauza unei defecţiuni la sistemul ERS.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în Abu Dhabi din faţa lui Hamilton în cursa decisivă pentru titlu

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu din Abu Dhabi şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul şi rivalul său în lupta pentru titlul mondial, Lewis Hamilton.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 3: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi şi l-a învins cu trei zecimi de secundă pe coechipierul său, Lewis Hamilton.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 2: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente din Abu Dhabi, în care l-a învins din nou pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 1: Hamilton îl învinge pe Rosberg

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Abu Dhabi şi l-a devansat cu o zecime de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Formula 1

Will Stevens va debuta în Formula 1 pentru Caterham în Abu Dhabi

Caterham a anunţat joi că Will Stevens, pilot în Formula Renault 3.5, va fi coechipierul lui Kamui Kobayashi în Marele Premiu din Abu Dhabi.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu din Abu Dhabi: Luptă decisivă pentru titlul mondial

Cursa din Abu Dhabi va decide numele noului campion mondial între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, iar regula dublării punctelor ar putea influenţa decisiv lupta piloţilor Mercedes.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Formula 1

Marussia ar putea concura în Abu Dhabi

Marussia speră să concureze în ultima cursă a sezonului, în ciuda faptului că echipa a fost închisă. Mai mulţi angajaţi ai echipei au fost văzuţi deja la circuit, însă monoposturile nu au ajuns încă la destinaţie.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Formula 1

Versiunea iniţială a motorului Renault pentru 2015 nu va aduce îmbunătăţiri majore

Renault nu va reuşi să introducă îmbunătăţiri majore pentru motor în versiunea iniţială pentru sezonul 2015, potrivit unor informaţii din presă internaţională.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Formula 1

Kobayashi va concura pentru Caterham în Abu Dhabi. Merhi şi Chilton luptă pentru al doilea loc

Caterham a anunţat că unul dintre piloţii săi pentru cursa din Abu Dhabi va fi Kamui Kobayashi. Roberto Merhi susţine că are contract pentru această etapă, însă presa internaţională îl creditează cu şanse şi pe Max Chilton.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Formula 1

Caterham va concura în Abu Dhabi chiar dacă nu strânge fondurile necesare

Caterham susţine că va concura în Abu Dhabi pentru ultima cursă a sezonului chiar şi în situaţia în care nu va reuşi să strângă fondurile necesare de la fani.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Formula 1

Ericsson şi-a reziliat contractul cu Caterham

Marcus Ericsson şi-a reziliat acordul cu Caterham şi nu va concura în Marele Premiu din Abu Dhabi chiar dacă echipa va participa la ultima etapă a sezonului.

Tag-uri similare

Mercedes, Ford, Porsche, Lotus, Fiat, VW, Golf, Rolls-Royce, 911, 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru