Încă o imagine nouă cu viitorul Caterham Project V electric

de Tiberiu Safta
Joi, 06.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham a publicat o nouă imagine cu viitorul său prototip electric Project V. De această dată, britanicii ne dezvăluie partea din spate a modelului de performanță cu zero emisii. Noul model va fi dezvăluit în 12 iulie.

Continuă campania de promovare pentru noul Caterham Project V, un viitor model de performanță electric, complet diferit față de mașinile cu care ne-a obișnuit până acum constructorul britanic. După ce am văzut puțin din silueta noului model, precum și partea din față, este timpul să vedem și cum arată partea din spate a acestuia.

Astfel, poza relevă stopurile LED desenate în forma unor romburi rotunjite și separate la mijloc. Tot aici putem vedea și sigla Caterham iluminată. Alături de această poză, aflăm și faptul că noul prototip este desenat de către celebra companie Italdesign.

Noul Caterham Project V va fi dezvăluit oficial în 12 iulie.

via Caterham

Comentarii (1)

  • Lotus Elan este baza de inspiratie.
    Luand in considerare ce informatii s-au mai dat, si forma stopurilor, eu asa zic ca asta ar fi sursa de inspiratie pt acest Caterham.
    https://www.netcarshow.com/Lotus-Elan-1962-ig.jpg
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru